Cube cargo hybrid 500 2022

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Met deze elektrische bakfiets rijdt u moeiteloos tussen al het verkeer door in de stad. Dankzij de krachtige middenmotor van Bosch rijdt u net soepel wanner uw met gevuld is met boodschappen of kinderen als wanneer dat niet het geval is. En dankzij de traploze versnellingsnaaf ging schakelen nog nooit zo soepel. De 500wh accu van Bosch zou voldoende zijn voor de alledaagse ritjes door de stad. Mocht u ook uw kinderen willen vervoeren vergeet dan niet het benodigde bankje voor in de bak bij de fiets te bestellen.

Cube, Duitse kwaliteit en vakmanschap

Het Duitse merk Cube is groot worden door hun vakmanschap op het gebied van racefietsen en mountainbikes. Dankzij de hoogwaardigste afmontage voor de scherpste prijs zijn ze door de jaren heen steeds populairder geworden bij.

Ditzelfde geldt ook voor de test winnende e-bikes die Cube inmiddels al een langere periode produceert. Tijdens de ontwikkeling van hun e-bikes heeft Cube diezelfde gedachte vastgehouden . De beste elektrische en mechanische componenten zorgen ervoor dat u straks op een mooie, sportieve e-bike rijdt voor de scherpste prijs. En dat is wel zo fijn, toch?

De nieuwe generatie Bosch motoren

De motoren van Bosch zijn onder een heleboel verschillende e-bikes terug te vinden. Dat valt goed te begrijpen, aangezien Bosch motoren heeft ontwikkeld voor iedere fietstocht. Zo heeft u altijd het juiste type ondersteuning of nu liever fietst in de stad, heuvels of in de bossen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
500 Wh
Framematen
Unisex
Frametype
Unisex
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch
Kleur
Iridium / black, blue / lime, flashwhite / black, flashgrey / black
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease