Gazelle Paris C7 Plus HMB

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Gazelle Paris C7 Plus HMB

De Gazelle Paris C7 Plus HMB heeft een uitzonderlijk ruime instap en biedt extra’s voor recreatief gebruik. De basis van deze elektrische fiets is een stijf frame dat stabiel is en direct stuurt. Gecombineerd met een lage instap, waardoor op- en afstappen moeiteloos gaat en je onderweg eenvoudig kan stoppen. De geruisloze Bosch middenmotor is fraai weggewerkt. De Gazelle Paris C7 Plus HMB is afgemonteerd met 7 versnellingen, hydraulische velgremmen, een verende voorvork én zadelpen voor extra comfort op niet-vlakke paden.

Geruisloze en zeer krachtige Bosch middenmotor

De Gazelle Paris C7 Plus HMB heeft een sterke Bosch Active Line Plus middenmotor met een vermogen van 50Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een uitstekende wegligging. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Een Bosch Active Line Plus middenmotor is door zijn kracht en techniek lekker veelzijdig en uitermate geschikt voor het fietsen in vlak en heuvelachtig gebied.

Eenvoudige fietsbediening waarmee je zo op pad gaat

Deze fiets beschikt over een eenvoudig Bosch Purion display aan de linkerkant van het stuur. Dit display kan je tijdens het fietsen makkelijk aflezen en geeft je de belangrijkste informatie, zoals de snelheid, de afgelegde afstand en de duur van je fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol je accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor je nooit je handen van het stuur hoeft te halen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
53, 57, 61
Motorlocatie
Midden motor
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Zwart mat, Grijs mat
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
7
Soort rem
Hydraulische velgremmen
Koppel motor (Nm)
50 NM
Slot
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease