Gazelle Ultimate C8 Plus HMB

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Gazelle Ultimate C8 Plus HMB is een moderne elektrische fiets met een sportieve uitstraling. Geschikt voor zowel dagelijks verkeer als een heerlijke toertocht door verschillende landschappen. Dankzij de Bosch Active Line Plus middenmotor bent u altijd voorzien van voldoende ondersteuning. De lederen handvatten, brede banden en verende voorvork zorgen voor extra comfort en een luxe beleving. Deze e-bike is voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen.

Krachtige en geruisloze ondersteuning

Deze elektrische fiets is voorzien van een Bosch Active Line Plus middenmotor, een krachtige en stille motor. De middenmotor is verwerkt in de trapas, dit zorgt voor een natuurlijke gewichtsverdeling en verbetert de stabiliteit van de fiets. De motor is voorzien van een dynamische modus, waarmee u makkelijker weg fietst uit stilstand. Dankzij de hydraulische schijfremmen heeft u voldoende remkracht om weer veilig tot stilstand te komen onder diverse weersomstandigheden.

Eenvoudige bediening via het Bosch Intuvia Display

De Gazelle Ultimate C8 Plus HMB bedient u eenvoudig via het Bosch Intuvia Display. Dit display voorziet u van alle nodige informatie tijdens uw fietsrit. Zo vindt u hier onder andere de vulgraad van uw accu, uw gemiddelde snelheid en het aantal gereden kilometers. Via het display kunt u één van de vier gewenste ondersteuningsstanden instellen en de verlichting aan- en uitschakelen. Het display is veilig te bedienen vanaf uw handvat, zo kunt u beide handen aan het stuur houden. Het display is in het midden van het stuur gemonteerd en is afneembaar.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
500WH
Framematen
57
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Middenmotor
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Grijs mat, Rood
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
8
Soort rem
Hydraulische velgremmen
Merk display
Bosch Intuvia Display
Slot
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease