Koga E-Nova

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Koga E-Nova is een stijlvolle elektrische stadsfiets die met de hand in Nederland wordt gemaakt. Bij Koga wordt er veel aandacht besteedt aan kwaliteit en de kleinste details. Zo heeft u levenslange garantie op het vloeiende frame waar u geen enkele naad op ziet. Aan comfort geen gebrek met stuurvering, zadelvering en 8 versnellingen.

Natuurlijke en krachtige ondersteuning via de middenmotor

De Koga E-Nova heeft een krachtige Bosch Active Plus middenmotor. Door het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Een Bosch Active Plus middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor het fietsen in een heuvelachtig gebied en voor de langere afstanden.

Makkelijk op weg met eenvoudige fietsbediening

Deze fiets beschikt over een afneembaar display in het midden van het stuur. Dit uitgebreide LCD display kunt u tijdens het fietsen makkelijk aflezen, zelfs in het donker. En geeft u de nodige informatie, zoals de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen. Met de usb-aansluiting kunt u uw navigatie of telefoon direct opladen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH,500WH
Framematen
54, 56, 57, 59
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Grijs mat, Zwart mat
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
8
Soort rem
Hydraulische velgremmen
Merk display
LCD Display
Slot
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease