Lovens Explorer 65 Automatic

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Lovens Explorer 65 Automatic

Niets is zo heerlijk als buiten zijn. Zeker met jonge kinderen. Op elke straathoek wacht een nieuw avontuur. Zelfs bij het dagelijkse ritje naar school of de opvang. Met de Lovens Explorer 65 Automatic heeft u geen enkele reden meer om de auto te pakken. Deze elektrische bakfiets is het meest complete model van Lovens. Zo kunt u stijlvol en met een goed gevoel op zoek naar nieuwe belevenissen voor uw kroost. Iedere dag opnieuw.

Trek comfortabel de stad én de heuvels in

De Lovens Explorer 65 Automatic beschikt over een Bosch Performance 65 Nm middenmotor. Ook bij heuvels komt er met deze motor geen zweetdruppel bij kijken. Het fietsgemak is daarnaast goed merkbaar bij het sturen. Deze elektrische bakfiets beschikt over een laag zwaartepunt en kabelbesturing. Zo heeft deze elektrische bakfiets een stabiele wegligging en bent u verrassend wendbaar.

Combineer veiligheid met technologie

Gemak en technische snufjes? Dikke kans dat u de Lovens Explorer 65 kiest. De standaard werkt hydraulisch. Parkeren gaat moeiteloos en ook het wegrijden is een fluitje van een cent. De veiligheidsmaatregelen van deze Lovens zijn van het hoogste niveau. Zo is de bak grotendeels van EPP-schuim, het materiaal waar onder andere motorhelmen van worden gemaakt. En de driepuntsgordels, comfortabele bank en rugleuning dragen verder bij aan de veiligheid. Daarnaast zorgen de Magura hydraulische schijfremmen voor een korte remweg en een kleinere kans op ongelukken.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
Unisex
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Performance
Kleur
Grijs mat, Groen mat
Kettingkast
Half open
Aantal versnellingen
Traploos
Merk display
Lcd
Slot
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease