Mokumono Polder

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Polder kan wat hebben. Dit is de nieuwste Mokumono, het is een stevige en praktische fiets. Neem makkelijk spullen mee in fietstassen of monteer een kinderzitje. De ingebouwde krachtsensor zorgt voor intuïtieve en natuurlijke ondersteuning. De Polder heeft alles voor onderweg. De modulaire trunk space is ideaal om spullen in te bewaren en bied ruimte aan een 360Wh of een 540Wh uitneembare accu. Overal gemakkelijk op te laden.

Stil. Schoon. Betrouwbaar. Onderhoudsvrij. Daarom is de polder standaard voorzien van de Gates Carbon Drive riemaandrijving.

Krachtig, stil en betrouwbaar. De compacte achternaafmotor met geïntegreerde krachtsensor maakt schakelen overbodig. Het systeem past de ondersteuning automatisch aan op de omstandigheden, zonder dat je iets hoeft te doen.

Optimaliseer uw ritten door de intuïtieve trapondersteuning te personaliseren en routes op te slaan in de Mokumono app. Is er iets met de fiets? Gebruik de app om problemen op te sporen en contact op te nemen met support van Mokumono.

Het streven van Mokumono is een 100% Europese fiets van kwaliteit, duurzaam geproduceerd en zonder concessies. Door de frames in Nederland te produceren en onderdelen lokaal in te kopen, bespaart Mokumono al meer dan de helft aan transport ten opzichte van traditionele fietsproducenten.

U kunt op de website van Mokumono uit een uitgebreid kleurenpallet kiezen in welke kleur u de Polder wenst. Een kleur naar keuze is vanaf € 8,- per maand extra.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
360 Wh, 540 Wh
Framematen
56
Frametype
Unisex
Merk motor
Innotorq
Kleur
Silver gray en nog 39 kleuren
Soort rem
Hope Tech 3 hydraulisch
Gewicht (kg)
21
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease