Sparta c-Grid Energy M7Tb

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Sparta c-Grid Energy M7Tb

De Sparta c-Grid Energy M7Tb is allround elektrische stadsfiets. c-Grid fietsen van Sparta zijn aantrekkelijk geprijsde e-bikes die uitblinken in dagelijks gebruik. Want met hoogwaardige onderdelen zoals de krachtige Bosch Active Plus middenmotor, hydraulische schijfremmen en een voorvorkveer heeft u een hele complete e-bike voor een scherpe prijs. En dankzij de actieve zithouding fietst u ook door de drukke stad met veel controle over de fiets. De krachtige Bosch Active Plus middenmotor helpt u feilloos een viaduct op en geeft net wat meer ondersteuning dan de lichtere Active line middenmotor die u op de Sparta c-Grid Fit M7Tb vindt. De Sparta c-Grid Energy M7Tb ziet er fantastisch uit. De twee beschikbare kleuren oranje en donkerbruin passen mooi bij een stijlvolle fiets als deze die alles behalve saai is.

Heerlijk fietsen met de Bosch Active Plus middenmotor

De Sparta C-Grid Energy M7Tb is uitgerust met een krachtige Bosch Active Plus middenmotor. Deze motor is in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst. Hierdoor is de gewichtsverdeling in balans en fietst u stabiel. De Bosch middenmotor meet nauwkeurig de trapkracht, trapfrequentie en snelheid en past de ondersteuning hierop aan. Daardoor voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan.

Eenvoudig in gebruik met het Bosch Purion display

Bij het linkerhandvat zit het Bosch Purion display gemonteerd. Via dit display bedient u de elektrische fiets en leest u belangrijke informatie af. U kiest hiermee één van de vier ondersteuningsstanden en ziet duidelijk hoe vol de accu is. Ook is er een Walk Assist functie waarmee u gemakkelijk met uw fiets aan de hand loopt.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
46,51,56,61
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Donkerbruin, Oranje
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
7
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Merk display
Bosch Purion display
Slot
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease