Stromer ST3 Pinion 2022 sport

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Stromer ST3 Pinion 2022 Comfort is een fraaie speed pedelec die werkelijk álles heeft. Deze Stromer is te leveren in de kleuren zwart of wit. Dit is de fiets om moeiteloos mee naar uw werk te fietsen. Stromer biedt de ST3 standaard aan met een accu van 814 Wh, welke up te graden is naar 983 Wh. En deze grote accu heeft u zeker nodig, want deze fiets beschikt over een motor met een vermogen van maar liefst 820W en 44Nm.

De onderhoudsvrije Gates Carbon Belt Drive vergt nauwelijks onderhoud. Het schoonmaken van uw ketting na een lange, zware werkdag behoort dankzij deze riemaandrijving tot het verleden. Daarnaast zorgen de 9 luxe versnellingen van Pinion voor optimaal schakelgedrag. Het prettige aan dit luxe versnellingssysteem is dat er zowel in stilstand als tijdens het rijden geschakeld kan worden.

Natuurlijk is deze Stromer helemaal naar uw eigen wensen te configureren. Zo kunt u bij de Stromer ST3 Pinion voor het eerst het ABS remsysteem toevoegen aan uw configuratie. Daarnaast is deze speed pedelec te voorzien van de nodige comfortabele componenten zoals een vervende voorvork, een vervend zadelpen en een comfortabel stuur. En met deze snelheden zijn dit welkome toevoegingen op deze fiets!

Het merk Stromer

Het Zwitserse merk Stromer is in 2009 opgericht door Thomas Binggeli. Het merk is ontstaan met het idee om moderne speed pedelecs op de markt te brengen met een innovatief design en de beste onderdelen. En dat innovatieve design is ook de reden dat Stromer al meerdere prijzen heeft gewonnen. Sinds Stromer tot de markt toetrad hebben ze de markt doen shockeren met meer dan allen hun innovatieve en tijdloze designs. De krachte achterwielmotoren waren en zijn een weinig gezien fenomeen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
814 Wh
Framematen
M, L, XL
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Achterwiel
Merk motor
Stromer SYNO drive II
Kleur
Wit, zwart
Aantal versnellingen
9
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease