Gazelle Paris C7 HMB

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

Gazelle Paris C7 HMB

De Gazelle Paris C7 HMB is een compleet nieuwe model e-bike met een ruime instap voor alledaags gebruik. De basis van deze elektrische fiets is een stijf frame dat stabiel is en direct stuurt. Gecombineerd met een lage instap, waardoor op- en afstappen moeiteloos gaat en u onderweg eenvoudig kunt stoppen. De geruisloze Bosch middenmotor is fraai weggewerkt. De Gazelle Paris C7 HMB is afgemonteerd met 7 versnellingen, hydraulische velgremmen en een verende voorvork voor extra comfort op niet-vlakke paden.

Natuurlijke ondersteuning van de Bosch middenmotor

De Gazelle Paris C7 HMB heeft een Bosch Active middenmotor met een vermogen van 40Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. De ebike heeft standaard een 300Wh accu. Deze kunt u upgraden naar 400Wh of 500Wh als u minder vaak wilt opladen of een groter bereik wilt fietsen.

Eenvoudige fietsbediening waarmee u zo op pad gaat

Deze fiets beschikt over een eenvoudig Bosch Purion display aan de linkerkant van het stuur. Dit display kunt u tijdens het fietsen makkelijk aflezen en geeft u de belangrijkste informatie, zoals de snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
49, 53, 57, 61, 65
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Middenmotor
Merk motor
Bosh Active
Kleur
Bruin mat, Donkerblauw mat
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
7
Accu uitneembaar
ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease