Giant Daily Tour E+ 2

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Giant Daily Tour E+2 is niet alleen een prachtige fiets om te zien, hij rijdt ook nog eens ontzettend lekker! Dankzij de 7 versnellingen van Shimano heeft u altijd het juiste verzet. Op het overzichtelijke, geïntegreerde kleurendisplay kunt u gemakkelijk de data aflezen die u tijdens uw rit nodig heeft.  Uiteraard is deze fiets voorzien van de comfortabele componenten die de Daily Tour lijn kenmerkt. Dat alles te samen maakt deze e-bike een genot om op te rijden!

Daily Tour E+ lijn

De Daily Tour E+ lijn van Giant is, zoals de naam misschien al doet vermoeden, perfect voor de dagelijkse toertochten. Mede omdat deze e-bikes standaard geleverd worden met een grote accucapaciteit hoeft u ook niet meer te vrezen voor een lege accu op die langere vakantietocht. Uiteraard is deze e-bike voorzien van de nodige componenten die dat soort ritten nóg een stukje plezieriger zullen maken. Denk bijvoorbeeld aan de brede banden, veringen, rechte zithouding en de zeer stabiele weglegging. Aan alles is gedacht om van die fietstocht een feestje te maken. Steeds weer opnieuw.

Giant e-bikes en hun onovertroffen rijprestaties

De SincDrive Core motor die de Giant e-bikes hun onovertroffen rijprestaties biedt, is speciaal voor Giant ontwikkeld. Giant en Yamaha hebben de handen jaren geleden ineen geslagen en hebben een exclusieve samenwerking. Hierdoor zijn er maar weinig fietsen met een Yamaha motor én bovendien rijden ze heel anders. Yamaha levert maatwerk aan Giant, waardoor ieder type fiets een optimale motor krijgt. Zo zijn hun fietsen voorzien van handige snufjes zoals de smart ondersteuningstand of het geïntegreerde display in het stuur bij de luxere modellen. Ook zijn deze e-bikes te verbinden met een handige app. Op deze manier heeft u altijd inzicht op uw reisinformatie en kunt ook nog eens uw navigatie laten weergeven op het display. Heerlijk toch?

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
500 wh
Framematen
45,50,55,60
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Middenmotor
Merk motor
Giant SyncDrive Core
Kleur
Panther, indigo
Kettingkast
Half open
Aantal versnellingen
7
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Merk display
Uitgebreid LCD display in zwart/wit
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease