Pegasus Siena E7F Plus Belt NL

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Pegasus Siena E7F Plus Belt is een heerlijke lichte, geruisloze e-bike. Wat deze fiets zo fijn maakt is de combinatie van de belt drive en de Bosch Active Plus middenmotor. De belt drive is een onderhoudsvrije riemaandrijving waardoor u extra licht fietst. De Bosch Active Plus middenmotor is een erg stille motor die voor een natuurlijke rijbeleving zorgt. Dit maakt deze elektrische fiets geschikt voor het dagelijks verkeer, maar ook voor recreatieve tochten. De fiets is voorzien van 7 Shimano Nexus versnellingen, krachtige hydraulische velgremmen en LED verlichting.

Ervaar de geruisloze Bosch Active Plus middenmotor

De Bosch Active Plus middenmotor zorgt voor aangename ondersteuning. De middenmotor wordt aangestuurd door een combinatie van sensoren waaronder een trapkrachtsensor. De ondersteuning wordt hierdoor heel nauwkeurig berekend en is krachtiger bij tegenwind of in heuvelachtig gebied. Ook zorgt de middenmotor ervoor dat u gemakkelijker weg fietst uit stilstand. De motor is geruisloos en is in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst.

Eenvoudige bediening via het Bosch Intuvia display

De Pegasus Siena E7F Plus Belt is voorzien van een Bosch Intuvia display. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste ondersteuningsstand instellen en alle nodige informatie aflezen. Het display is goed leesbaar onder alle lichtomstandigheden, zelfs in het zonlicht. Het display is in het midden van het stuur gemonteerd en is afneembaar. Ook los van de e-bike kan alle belangrijke informatie worden opgeroepen. Tijdens het fietsen bedient u het display veilig via het bedieningspaneel bij uw handvat.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400 Wh
Framematen
50. 55. 60
Frametype
Lage instap, heren
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Blauw
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease