Pegasus Siena E7F Plus NL

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Pegasus Siena E7F Plus is een stabiele, geruisloze elektrische fiets. De e-bike is netjes afgewerkt met onderdelen als een gesloten kettingkast, bagagedrager en achterstandaard. Dankzij de verstelbare stuurpen en verende voorvork heeft deze fiets een fijne zitting. De fiets is voorzien van een Bosch Active Plus middenmotor, deze heeft een stille en efficiënte werking. Met de 7 Shimano Nexus versnellingen vindt u altijd een passende versnelling.

Geruisloze en natuurlijke ondersteuning

De Bosch Active Plus middenmotor staat bekend om zijn geruisloze werking. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat deze is gebaseerd op uw snelheid, trapkracht en trapfrequentie. Zo ontvangt u meer ondersteuning als u bijvoorbeeld bergopwaarts fietst. Het systeem biedt u vier verschillende ondersteuningsstanden, en een Walk Assist functie waarmee u gemakkelijk met de fiets aan de hand loopt.

Overzichtelijk Bosch Intuvia display

U bedient de Pegasus Siena E7F Plus eenvoudig via het Bosch Intuvia display. Dit display toont u alle nodige informatie zoals de vulgraad van uw accu, uw gemiddelde snelheid, het aantal gereden kilometers en de triptijd. Het display is in het midden van het stuur geplaatst en is afneembaar. Tijdens het fietsen bedient u het display veilig via het bedieningspaneel bij uw handvat.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400 Wh
Framematen
55
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosche Active Plus
Kleur
Blauw
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease