Sparta a-Shine M8b

Vragen of hulp nodig?

088 3043100
Vragen of hulp nodig?

De Sparta a-Shine M8b 2021 is een heerlijke elektrische stadsfiets waarop u comfortabel lange afstanden aflegt. De fiets is dan ook niet voor niets één van onze Fietsvoordeelshop.nl Favorieten. Met de Bosch Active Plus middenmotor bent u voorzien van geruisloze en dynamische ondersteuning, waardoor een steile helling of wind tegen geen probleem is. Met 8 Shimano Nexus versnellingen en krachtige hydraulische schijfremmen is het heerlijk fietsen op deze Sparta e-bike. De elektrische fiets heeft een overzichtelijk display en is netjes afgewerkt met een gesloten kettingkast, jasbeschermers en een stevig standaard. Dankzij het strakke design, de mat zwarte onderdelen en het subtiel gekleurde frame is deze Favoriet ook nog eens een plaatje om te zien.

Geruisloze ondersteuning met de Bosch Active Plus middenmotor

De Bosch Active Plus middenmotor biedt u aangename en geruisloze ondersteuning. De motor zit in het midden van de fiets bij de trapas verwerkt, hierdoor is de gewichtsverdeling in balans en fietst u stabiel. Tegenwind of steile helling is geen probleem, de motor past de ondersteuning automatisch aan naar uw behoeften. De motor is voorzien van een Walk Assist functie waarmee u eenvoudig met de elektrische fiets aan de hand loopt.

Compleet en overzichtelijk Bosch Intuvia display

De Sparta a-Shine M8b is uitgerust met een Bosch Intuvia display. Dit overzichtelijke display is in het midden van het stuur geplaatst en is afneembaar. U bedient het display tijdens het fietsen veilig via het bedieningspaneel bij uw handvat. Het display voorziet u van uitgebreide informatie over uw fietsrit, zoals uw snelheid, uw gemiddelde snelheid, de tripafstand en de actieradius. Ook kunt u via het display de verlichting bedienen en één van de vier ondersteuningsstanden instellen.

Specificaties

Accucapaciteit (Wh)
400WH, 500WH
Framematen
53
Frametype
Lage instap
Motorlocatie
Midden
Merk motor
Bosch Active Plus
Kleur
Licht blauw
Kettingkast
Gesloten
Aantal versnellingen
8
Soort rem
Hydraulische schijfremmen
Merk display
Bosch Intuvia display
Slot
Ja
Download als PDF

Zorgeloos op weg met Full Operational Lease