Kredietcheck bij privé lease

Uiteraard willen wij u graag zonder zorgen van A naar B helpen en dat geldt ook voor de financiële kant van het verhaal.

Bij het afsluiten van uw privé leasecontract wordt eerst een kredietcheck gedaan. Dit is een controle of u over voldoende financiële middelen beschikt om voor langere tijd een overeenkomst met betaling aan te gaan.

Bij aanvraag van de leasefiets ontvangt u automatisch een email van EDR (onafhankelijke instantie die de kredietcheck uitvoert). Hierin wordt gevraagd om informatie in te vullen over uw (gezins-)situatie, bron van inkomsten en maandelijkse lasten.

Er wordt onder andere gevraagd naar een bankafschrift van afgelopen maand waarin de huur- of hypotheeklasten zijn afgeschreven. Ook de storting van het salaris wordt met deze bankafschrift geverifieerd. Bent u gehuwd of samenwonend en heeft u zelf onvoldoende inkomen? Dan wordt er ook onderzoek gedaan naar de financiële positie van uw partner, hiervoor dient een salarisstrook aangeleverd te worden. Wanneer u een bijstand- of ww-uitkering ontvangt kunt u geen leasecontract aangaan.

Hiervoor geldt; hoe sneller aangeleverd, hoe sneller de afhandeling. De kredietcheck wordt uitgevoerd binnen 8 werkuren. Bij een positief bericht gaan wij het privé leasecontract opstellen en uw leasefiets bestellen.

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden