Steeds vaker voorkomende thema’s bij organisaties zijn vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook is de bereikbaarheid van bedrijven, het milieu en het kostenaspect van steeds groter belang.

5% korting op Leasefiets via het Duurzaam Elfsteden Collectief

De Leasefiets is de ideale manier om uw werknemers de gelegenheid te bieden om de auto wat vaker te laten staan. Met de huidige moderne E-bikes zijn afstanden van 15 kilometer gemakkelijk en snel te overbruggen. Vaak is de medewerker niet alleen fitter, maar ook sneller op het werk of thuis!

De Leasefiets wordt aangeboden met een full service lease op basis van de fiets, die door de werknemer zelf wordt uitgezocht bij zijn lokale Leasefiets dealer. Ontzorgen vinden we erg belangrijk, alles zit erin: Onderhoud, reparatie en banden, verzekering tegen diefstal en schade, verzekering opzittende(n) en 24-uurs hulpdienst.

Actie

Als u nu een leasecontract afsluit via Duurzaam Elfsteden Collectief voor Ondernemers dan ontvangt u 5% korting op de leaseprijs!

Vraag offerte aan

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon 9 kilometer van mijn werk, maar was het ongelofelijk zat om elke dag in de file te staan. Leasefiets kwam als geroepen: zij hebben mij keurig geholpen met het uitzoeken van een supermooie e-bike, waarbij ik de komende jaren volledig ben ontzorgd! Ik ga nu elke dag weer lachend naar mijn werk.