De Haan Westerhoff en Friesland Lease promoten gezonde levensstijl bij medewerkers

Medewerkers op de fiets

De Haan Westerhoff en Friesland Lease zijn al jaren partners, maar deze blauw-oranje gekleurde fiets is een primeur. Beide organisaties promoten een gezonde levensstijl bij hun medewerkers. En dat is precies de reden waarom de medewerkers van De Haan Westerhoff de mogelijkheid hebben gekregen om een fiets te leasen. Jeanet Jansma is de eerste medewerker die een lease fiets van Friesland Lease heeft ontvangen.

Eerste reacties

Jeanet over haar Lease fiets: “Geweldig leuk om deze fiets te gebruiken voor het werk. Omdat ik nu in Drachten werk, had ik me voorgenomen zoveel mogelijk op de fiets te gaan; ook om alle traktaties in het bedrijf er weer af te fietsen. De fiets bevalt me erg goed en ik vind het wel stoer zo’n bedrijfsfiets.”

Op de foto v.l.n.r.: Peter Storm (Manager Leasefiets, Friesland Lease), Mario Dekker (Senior accountmanager Friesland Lease) en Jeanet Jansma (Management assistent De Haan Westerhoff).

 

11 mei 2017 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden