Het regent bijna nooit!

Dit bewijst de website hetregentbijnanooit.nl. Het idee is 10 jaar geleden begonnen als een geintje, maar inmiddels zijn er al heel wat fiets-jaren verstreken en zijn er aardig wat fietsritten gemaakt. Dit alles is bijgehouden op hetregentbijnanooit.nl

Ontstaan van de website

Gerard (oprichter van hetregentbijnanooit.nl) vertelt hoe de website is ontstaan: “Iemand op het werk riep na een bui dat het bijna altijd regende in Nederland en dat hij daarom niet meer op de fiets kwam. Ik (Gerard en oprichter van de website) wist uit de praktijk dat dat onzin was en bedacht op de terugweg (18 kilometer op de fiets) deze site”.

“Het plan was om dat een jaar vol te houden, en dat zou het tegen-bewijs geleverd zijn. En dat was ook zo tenminste, dat was de bedoeling… Maar toen kwam er een nogal droog radio-interview met Edwin Evers van 538. De website raakte overbelast en er kwam nog meer media-aandacht. En toen was het zonde om na dat jaar niet verder te gaan, aldus Gerard”.

10 jaar voorbij

Op 1 september zijn er 10 meetjaren voorbij (ongeveer 3272 ritten, meer dan 55624 kilometer), altijd op de fiets naar het werk en inderdaad: Het regent bijna nooit! Kijk maar naar de statistieken hieronder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit artikel er ook van overtuigd dat het bijna nooit regent tijdens het fietsen? Dan is contact opnemen met één van onze Leasefiets adviseurs niet eens een gek idee! Onze Leasefiets adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden en voor iedereen een passende oplossing bedenken.

05 september 2018 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden