Hoe lang gaat uw Occasion Leasefiets mee?

Op zoek naar een alternatief die bovendien ook goed is voor de portemonnee? Kies voor een Occasion Leasefiets! Lease voordelig een Occasion Leasefiets met de voorwaarden van een nieuw leasecontract. Zo kunt u groen, gezond en goed geregeld van A naar B. Zo’n elektrische Occasion Leasefiets klinkt wel heel aantrekkelijk. Maar hoe lang gaat zo’n e-bike eigenlijk mee? Team Leasefiets zet de belangrijkste fietsfeitjes- en weetjes op een rij. 

Het frame

Het frame van de e-bike is het meest robuuste onderdeel van de Leasefiets. Tegenwoordig is het frame van een fiets zelfs zo sterk, dan een stang van een herenmodel eigenlijk helemaal niet meer nodig is. Daarnaast wordt door team Leasefiets de e-bike gecheckt op eventuele schades aan de fiets. Bij een Occasion Leasefiets hoeft u zich hier dus absoluut geen zorgen over te maken!

De accu

Na verloop van tijd kan de actieradius van een e-bike gaan afnemen. Toch heeft een accu die goed wordt onderhouden een sterkere actieradius. Door de accu goed te onderhouden, kunt u er veel langer plezier van hebben. Tijdens het periodieke onderhoud van een Leasefiets wordt de accu ook gecontroleerd op de actieradius. Maar wat kunt u zelf doen om de accu goed te onderhouden? Bewaar de accu op kamertemperatuur. Het sterk afkoelen of opwarmen van de accu heeft een nadelig effect op de duurzaamheid van de accu. Meer over de accu? Lees de blog ‘In actie met die accu!’

Overige onderdelen

Goed, de frame van een Leasefiets is (letterlijk) ijzersterk en de accu kan u zorgeloos van A naar B brengen. Hoe zit het dan met de overige onderdelen van een Leasefiets? Al deze overige onderdelen zijn aan het frame bevestigd en hierdoor relatief makkelijk te vervangen. Door het intensief gebruik van een e-bike kunnen onderdelen als remblokken en de fietsketting slijten. Andere onderdelen als een fietsbel of verlichting kunnen goed worden vervangen.

Wist u dat?

In het leasecontract zijn naast incidentele onderhoudsbeurten ook periodieke onderhoudsbeurten bij een erkende Leasefiets dealer opgenomen. Hieronder valt ook slijtage en vervanging. Zo is uw Leasefiets altijd in topconditie!

Onbezorgd onderweg

Een e-bike heeft veel technische specificaties, waaronder de accu, de motor en de display. Bovendien staan deze specificaties goed op elkaar afgesteld voor een maximaal fietsplezier. Toch iets mis met de Occasion Leasefiets? Geen zorgen! Met een leasecontract bij Leasefiets, voor nieuwe fietsen én Occasions is alles piekfijn geregeld. Onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn inbegrepen. Ga niet zelf sleutelen aan uw Leasefiets, ook al lijken de instellingen op het eerste oog gemakkelijk op te lossen. Een erkende Leasefiets dealer helpt u graag weer op weg. En pech onderweg? Ook dat is geregeld, met de 24/7 pechhulp service kunt u al snel weer de pedalen laten ronddraaien.

Wist u dat?

Bij inname heeft de Occasion Leasefiets een volledige onderhoudsbeurt gehad. Zo bent u ook met een Occasion Leasefiets altijd verzekerd van een Leasefiets met goede specificaties en functies.

Wij helpen u graag op weg!

Enthousiast? Stap binnenkort ook op een Occasion Leasefiets. Zo gaat u onbezorgd en gewoon goed geregeld van A naar B. Bekijk het aanbod Occasion Leasefiets. Heeft u naar aanleiding van het artikel toch nog vragen? Neem contact op met team Leasefiets via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

24 april 2021 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden