Tip: Neem een bezoek aan Eurobike 2022 in Frankfurt als u meer te weten wilt komen over de uiteenlopende mogelijkheden van de fiets.

Tijdens het congres staan zowel de mobiliteit, als het bedrijfsleven, performance en entertainment centraal. “We gaan het fietsen nog meer dan ooit onder de aandacht brengen en opvoeren als een evenement in het hart Frankfurt” geeft het team van Eurobike aan. “Het is een beleving voor Retail klanten en een marktplaats voor de industrie en retailers.” Eurobike 2022 is van 13 tm 17 juli te beleven in Frankfurt.

De nieuwe Eurobike moet de ontmoetingsplaats voor iedereen worden, die deel uitmaakt van de sector.  Zoals altijd is Eurobike gekenmerkt door het hanteren, ervaren, uitproberen en testen van de producten. In Frankfurt zullen de twee fietsbelevingswerelden ‘sport/prestaties/competitie’ enerzijds en ‘mobiliteit/levensstijl’ anderzijds samenkomen.

150.000 bezoekers in 5 dagen

Volgens de organisatoren is met de nieuwe locatie ruimte voor 150.000 bezoekers. Dit moet Eurobike een betere kans geeft om zich te verdedigen tegen de plotselinge interesse in fietsen van IAA Mobility, een rivaliserende auto- en mobiliteitsshow die voorheen in Frankfurt werd gehouden. De voorgaande jaren trok Eurobike zo’n 60.000 vak- en consumentenbezoekers. Frankfurt is een centrale locatie met een groot aantal hotels op loopafstand van de belangrijkste tentoonstellingsruimte. Voor degenen die vanuit Nederland komen, is de reis nu veel korter, al valt de beurs wel midden in de vakantieperiode.

Meer weten over Eurobike: EUROBIKE CITY

Grote internationale lijst

Bedrijven, dealers en verschillende mobiliteitsleveranciers uit heel Europa zijn aanwezig op de Eurobike 2022. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd met o.a.: AXA Bike security, Babboe, Brekr, Dolly Bikes, Ebike4Delivery, Qwic, Smart Urban Mobility.

12 juli 2022 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden