Bedankt voor uw interesse in Leasefiets. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Leasefiets dealer. Op het moment dat wij uw inschrijving hebben ontvangen wordt u uitgenodigd voor een training, deze training is verplicht om Leasefiets dealer te worden. Deze training wordt verzorgd door de ervaren trainers van de Tweewieleracademy en neemt ongeveer 4 uur van uw tijd en kost € 149,-.

Tijdens de training nemen wij u mee in de wereld van Leasefiets: Waarom is een Leasefiets interessant voor consumenten en werkgevers? Hoe werkt het product inhoudelijk? Welke communicatiemiddelen zijn er beschikbaar? Waarom is het voor de consument interessant en waarom is het voor mij als tweewielerbedrijf interessant? Na deze training kunt u direct aan de slag met het product Leasefiets en heeft u toegang tot Mijn dealer inlog waarin u ook de calculator aantreft. Met deze calculator kunt u samen met uw klanten een leasefietsberekening maken.

Meld je aan als Leasefiets dealer

  • BEDRIJFSGEGEVENS

  • DEELNEMERSGEGEVENS

  • KEUZE TRAININGSDATUM

  • Deelname aan de training bedraagt € 149,- per persoon, u ontvangt separaat een factuur.

    Annulering of verplaatsing van de training tot 5 werkdagen voor aanvang is kosteloos, daarna kan helaas geen restitutie plaatsvinden. Het door u ingevulde formulier wordt ook per mail naar u verzonden.

    Binnen 7 werkdagen ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon 9 kilometer van mijn werk, maar was het ongelofelijk zat om elke dag in de file te staan. Leasefiets kwam als geroepen: zij hebben mij keurig geholpen met het uitzoeken van een supermooie e-bike, waarbij ik de komende jaren volledig ben ontzorgd! Ik ga nu elke dag weer lachend naar mijn werk.