Bedankt voor jouw interesse in Leasefiets. Meld je via onderstaand formulier aan als Leasefiets dealer. Op het moment dat wij jouw inschrijving hebben ontvangen word je uitgenodigd voor een training. Deze training heb je nodig om Leasefiets-dealer te worden. Deze training wordt verzorgd door ervaren trainers van de Tweewieleracademy,neemt ongeveer 4 uur van uw tijd en kost € 149,-.

Tijdens de training nemen wij je mee in de wereld van Leasefiets: Waarom is een Leasefiets interessant voor consumenten en werkgevers? Hoe werkt het product inhoudelijk? Welke communicatiemiddelen zijn er beschikbaar? Waarom is het voor de consument interessant en waarom is het voor mij als tweewielerbedrijf interessant? Na deze training kun je direct aan de slag met het product Leasefiets en krijg je toegang tot Mijn dealer inlog waarinje ook de calculator aantreft. Met deze calculator kunt je samen met klanten een leasefietsberekening maken.

Meld je aan als Leasefiets dealer

  • BEDRIJFSGEGEVENS

  • DEELNEMERSGEGEVENS

  • KEUZE TRAININGSDATUM

  • Deelname aan de training bedraagt € 149,- per persoon, u ontvangt separaat een factuur.

    Annulering of verplaatsing van de training tot 5 werkdagen voor aanvang is kosteloos, daarna kan helaas geen restitutie plaatsvinden. Het door u ingevulde formulier wordt ook per mail naar u verzonden.

    Binnen 7 werkdagen ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden