SC Heerenveen spelers krijgen Leasefiets

De spelers van sc Heerenveen hebben vandaag allemaal een Batavus (Dinsdag N7) fiets in ontvangst genomen, die door sc Heerenveen zijn aangeschaft. De fietsen worden geleverd door Batavus en Friesland Lease verzorgt via lease de aankoop, verzekering, onderhoud en reparatie. Friesland Lease brengt het onderhoud en de reparatie onder bij Profile Chris Jacobs “de Fietsspecialist” in Heerenveen. Voortaan zal de auto blijven staan en gaan de spelers op groene wijze van en naar het trainingscomplex.

Batavus, Friesland Lease en sc Heerenveen hechten veel waarde aan duurzaamheid en een beter milieu. Batavus en Friesland Lease zijn fan van sc Heerenveen en dragen daarom graag hun steentje bij aan een gezonde leefstijl van de spelers en de voorbeeldrol in de samenleving. Wanneer het om een ritje naar het werk gaat, pakken mensen vaak net wat te snel de auto. Met een leasefiets wordt het nu makkelijker en gezonder om op het trainingscomplex te komen. De reacties van de spelers zijn erg positief.

Leasefiets - Persbericht sc Heerenveen

De selectie ontvangt de fietsen uit handen van Chris Jacobs (Profile Chris Jacobs “de Fietsspecialist”), Menno Visser (sales director Batavus), Peter Storm (Manager Leasefiets Friesland Lease), Mirjam Marinus (Manager Marketing & HR Friesland Lease), Henk Bloemers (commercieel manager sc Heerenveen) en Jan Baljeu (directeur Friesland Lease).

Elke leasefiets is voorzien van een certificaat, met het framenummer van de fiets en een handtekening van de betreffende speler. Na beëindiging van het leasecontract, worden de fietsen verkocht met bijbehorend certificaat voorzien van een handtekening.

Leasefiets - Persbericht sc Heerenveen certificaat

Alle partijen zijn voornemens ook een interessante leaseaanbieding voor de seizoenskaarthouders van sc Heerenveen te lanceren op korte termijn. Hierover volgt binnenkort meer informatie op www.sc-heerenveen.nl.

12 april 2017 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden