Unu scooter vlog

De Unu scooter is een volledig elektrische scooter ontworpen in Duitsland. Wat maakt deze scooter zo bijzonder? De scooter heeft een niet vervuilende elektrische motor. De scooter wordt geleverd met een draagbare accu die in de buddyseat zit. Daarbij heeft de scooter een actieradius van 50 kilometer. Toch belang bij een groter bereik? Dat kan! Er is genoeg ruimte voor een tweede accu in de buddyseat. De accu is tevens gemakkelijk thuis op te laden in het stopcontact. De accu is na 7 uur volledig opgeladen.

Opvallende kenmerken van de Unu scooter is dat het vooral een licht gewicht scooter. Daardoor is de scooter gemakkelijk te besturen. De scooter is zowel op blauw als geel kenteken beschikbaar.

Interesse?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan bij Leasefiets of neem contact met ons op.

25 september 2019 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden