Firma Hartje en Leasefiets bundelen hun kracht

Afgelopen week hebben Leasefiets en Firma Hermann Hartje KG de samenwerking officieel gemaakt. Door onder andere de fiscale veranderingen in de Leasefiets branche per 2020, ‘fiets van de zaak’ en de drive om klanten een totaaloplossing aan te kunnen bieden hebben beide partijen besloten om hun krachten te bundelen.

Expert op fietsgebied

Firma Hartje KG, de van origine Duitse aanbieder van mobiliteitsoplossingen, heeft zich ontwikkeld tot dé expert op het gebied van fietsen in Duitsland. In totaal heeft de firma inmiddels 14 fietsmerken in het programma, waaronder Contoura, Victoria en Excelsior. De firma levert uitsluitend via dealerkanalen fietsen van de diverse merken. De firma en Leasefiets delen de gemeenschappelijke visie dat het dealerkanaal de allerbelangrijkste schakel is in de totaaloplossing voor de Leaseklant.

(Lease)fiets van de zaak

Leasefiets is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij met Leasefiets de allereerste leasemaatschappij die ook fietsabonnementen aanbieden. Friesland Lease is sinds 2012 marktleider op het gebied van fietslease en heeft operationeel alle capaciteiten in huis om de dealers van A tot Z te kunnen ondersteunen bij het inzetten van de diverse Leasefietsen. De fiets is wat ons betreft dé vitale en duurzame mobiliteitsoplossing.

Per 1 januari 2020 wordt het fiscaal nog aantrekkelijker om een ‘fiets van de zaak’ te nemen in verband met de nieuwe bijtellingsregeling van 7%. Deze sterk vereenvoudigde regelgeving zorgt terecht voor veel aandacht voor fiets van de zaak. Voor de aangesloten dealers biedt de fiscale regeling veel kansen, door de toenemende vraag naar Leasefiets. Om de dealers optimaal te ondersteunen is de samenwerking tussen beide partijen ontstaan.

Samenwerking

Afgelopen week hebben Ron Yanse van de Firma Hermann Hartje KG en Marie-Christine Porte van Leasefiets de samenwerking officieel beklonken! De samenwerking is al deels zichtbaar op de website van Leasefiets waar de Victoria bikes worden aangeboden voor fietslease.
Via de ‘locatie’ functie is inzichtelijk welke dealers het merk Victoria kunnen aanbieden. Veel van deze dealers zijn al aangesloten bij Leasefiets om zodoende snel te kunnen offreren en onderhoud of schademeldingen te regelen.

Wij helpen u graag op weg

Bij Leasefiets bieden wij werkgevers, werknemers én particulieren altijd een passende lease-oplossing. Voor een vast bedrag per maand, inclusief alle service en onderhoud. Zo helpen wij Nederland vitaal en duurzaam van A naar B. Kunnen wij u ook verder helpen met een mobiliteitsoplossing van Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease? Of wilt u zich ook aansluiten bij het dealernetwerk van Leasefiets? Neem dan contact met ons op of bekijk het huidige aanbod!

10 december 2019 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden