7% bijtelling van de nieuwwaarde van de fiets. Dat is de nieuwe regeling vanaf 1 januari 2020. Hierdoor worden kosten voor een fiets in het duurdere segment (een paar duizend euro) gereduceerd tot een paar tientjes per maand.

Voordelen bijtelling

Een fiets leasen kan in plaats van of naast een leaseauto. Voor medewerkers die net te ver wonen om te fietsen, kunnen nu eenvoudig gebruik maken van de E-bike. Door dat extra zetje in de rug is de afstand van woon-werkverkeer goed te overbruggen. Deze regeling stimuleert meer mensen de fiets te pakken. Dit heeft vele voordelen voor het klimaat en de reizigers. Minder filedruk, belangrijke bijdrage aan terugdringen van luchtvervuiling en op de gezondheid van de medewerkers.

Contact

Kijk hoe jij dit kunt regelen voor je medewerkers. Bent u benieuwd wat deze voordelen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

24 december 2019 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden