Stromer ST5 wint designaward

In het artikel van Tweewieler wordt bekend gemaakt dat het topmodel van Stromer – de ST5 – de Design & Innovation Award 2020 heeft gewonnen. De prijs is zowel een kwaliteitszegel als een maatstaaf voor de beste producten in de fietsindustrie.

Innovation Award

De innovation Award is zowel een keurmerk als benchmarkprestatie voor het best presterende product van de fietsindustrie. De designaward wordt uitgereikt aan het beste fietsproduct, nadat het op grote schaal wordt getest door geselecteerde (internationale) journalisten, professionele testrijders en industrie-experts. Maar liefst 6000 uren investeert de jury in het selecteren van het beste product.

Dit jaar is de Stromer ST5 winnaar geworden van de designaward! In het rapport over de Stromer ST5 schreef de jury onder andere: “De fiets ziet er erg verfijnd uit en kabels en licht zijn op elegante wijze geïntegreerd. Zelfs op topsnelheid reageert de Highspeed-bike soepel en loopt hij stil. Bergop vormt een snelheid van 45 km/u zelden een probleem.”

designaward - stromer st5

983Wh accu, bereik 180 km

Dankzij de 983Wh accu beschikt de ST5 over een bereik van tot wel 180 km. Het motorvermogen van de 850W sterke achterwielmotor en de sportmodus (voor extra versnelling) zorgen voor veel rijplezier. Hoe sportief de Highspeed-bike moet zijn, kan de gebruiker zelf beslissen. De Stromer Suspension Kit en de bagagedrager kunnen vooraf gemonteerd worden, maar zijn ook als extra opties beschikbaar.

Wij helpen u graag op weg

Bent u ook overtuigd? De Stromer ST5 is direct leverbaar bij Leasefiets! Bekijk het aanbod of neem contact op met Leasefiets voor meer informatie. Wij helpen u graag op weg!

Bron: Tweewieler

19 februari 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden