Consumentenbond e-bike collectief is van start!

Het succesvolle Consumentenbond e-bike collectief in samenwerking met Leasefiets is opnieuw van start gegaan. Het eerste collectief leverde duizenden enthousiaste reacties en tevreden klanten op! Zo bent u verzekerd van nieuwe e-bikes mét onderhoud, verzekering en garantie op de accu. Kortom, alles gewoon goed geregeld voor een vast bedrag per maand. Ook overtuigd? Lees snel verder. 

Het e-bike collectief

Het e-bike collectief houdt in dat u via de Consumentenbond een elektrische fiets kunt leasen. Geen hoge aanschafkosten maar een vast bedrag per maand voor een nieuwe e-bike. Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van de fiets – zonder onverwachte kosten – leaset u de fiets inclusief:

  • Verlengde garantie op de accu
  • Onderhoud en reparatie
  • Verzekering tegen diefstal en schade
  • 24-uur pechhulpdienst

Drie jaar lang heeft u geen omkijken naar de nieuwe elektrische fiets én bent u zorgeloos onderweg. Na drie jaar levert u de fiets weer in en kunt u een splinternieuwe Leasefiets uitkiezen. Voor dit aanbod hoeft u geen lid te zijn van de Consumentenbond.

Hoe werkt het?

Stap 1: voorinschrijving
Iedereen die interesse heeft voor de nieuwe Consumentenbond E-bike collectief kan zich hier inschrijven. Geen lid van de Consumentenbond? Dat is geen probleem! U kunt gewoon meedoen, inschrijven is namelijk geheel vrijblijvend. Zo hoort u als eerste wanneer er een nieuw aanbod is. Het aanbod wisselt namelijk iedere periode!

Stap 2: onderhandeling
In februari en maart verzamelt de Consumentenbond samen met Leasefiets de beste deals. Zo worden de allerbeste e-bikes in verschillende categorieën (voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor) met gunstige voorwaarden en maandbedragen geselecteerd. Hierbij letten we op de prijs en besteden we extra aandacht aan de zekerheid rondom de accu en actieradius, verzekering en onverwachte kosten zoals het onderhoud.

Stap 3: aanbod
Heeft u zich ingeschreven bij het E-bike collectief? U wordt als eerste op de hoogte gebracht van het aanbod. Dit aanbod is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. De keuze is aan u!

Wij helpen u graag op weg

Voor meer informatie over het E-bike collectief van de Consumentenbond kunt u hier terecht. Toch nog vragen naar aanleiding van het artikel? Neem contact op met team Leasefiets via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!
30 maart 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden