Lancering Cargo Cycling

Vandaag lanceert het moederbedrijf Nijland Cycling een nieuw merk in de Nederlandse fietsenbranche: Cargo Cycling. De visie? Het bieden van flexibele stadslogistiek, waarbij kwaliteit, innovatie én maatwerk hoog in het vaandel staat. Leasefiets is betrokken bij het merk door een lang partnerschap en samenwerking. Benieuwd hoe? Lees verder!

Over het nieuwe merk: Cargo Cycling

Cargo Cycling biedt mobiele fietsoplossingen voor duurzaam stadsvervoer van A naar B. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise in het maken van sterke en duurzame fietsen voor mindervaliden, exclusieve stadsfietsen en bakfietsen, biedt moederbedrijf Nijland Cycling een sterke basis voor een compleet portfolio bakfietsen. Het nieuwe merk levert transportoplossingen voor efficiënte en betrouwbare last mile delivery. Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technologieën komt kwaliteit en functionaliteit samen. Zo worden alle fietsen geproduceerd in een eigen fabriek met oog voor solide materialen en flexibele stadslogistiek. Dit resulteert in een merk die zich niet alleen kenmerkt vanwege de kwaliteit, maar ook de kennis en expertise heeft om op maat voor de klant te ontwikkelen. Met als doel om elke fietslevering mogelijk en betrouwbaar te maken.

Partnerschap met Leasefiets

Leasefiets is door een lange samenwerking en partnerschap betrokken bij het nieuwe merk Cargo Cycling. Door het partnerschap biedt Leasefiets, maar ook Friesland Lease, mobiliteitsoplossingen aan via een leaseconstructie. Lars Dekker, Accountmanager bij Leasefiets vertelt: ”Het is waardevol om de samenwerkingspartners van Leasefiets verder te zien ontwikkelen in de mobiliteitsbranche. De lancering van het nieuwe merk Cargo Cycling is een mooie ontwikkeling, de behoefte naar groene en duurzame mobiliteitsoplossingen in Nederland voor de last mile delivery neemt fors toe. Het merk is een goed voorbeeld van hoe uitdagingen om van A naar B te komen werkelijkheid worden gemaakt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve en slimme kijk van Cargo Cycling op de huidige technologieën. Kortom, we zijn trots om verbonden te zijn met het nieuwe fietsmerk en wensen ze veel succes met deze nieuwe lancering!”

Wij helpen u graag op weg

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Cargo Cycling. Heeft u naar aanleiding van de publicatie nog vragen? Neem contact op met team Leasefiets of bekijk het aanbod van Leasefiets. Wij helpen u graag op weg!

 

24 april 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden