Back to school met de Cortina E-U4 Transport

Op zoek naar een nieuwe schoolfiets? Zoek niet verder! De Cortina E-U4 Transport is de meest populaire schoolfiets van het moment en dat is niet voor niks. Door de elektrische trapondersteuning zijn lange afstanden geen probleem meer. Bovendien krijgt u tijdelijk een gratis fietsmand of -krat cadeau bij een Cortina E-U4 Transportfiets via Leasefiets. Zo fietst u het nieuwe schooljaar zonder moeite tegemoet!

De Cortina E-U4 Transport

De hippe en rijk uitgeruste transportfiets Cortina E-U4 is voorzien van een elektrische motor. De Bafang-middenmotor met 450 Wh accucapaciteit geeft de mogelijkheid om in te stellen hoe de ondersteuning moet beginnen. Met een elektrisch duwtje in de rug zijn de fietsafstanden naar en van school ineens een stuk leuker! Daarnaast is de fiets voorzien van een stevige transportdrager, bagagedrager, gesloten kettingkast en anti-lekbanden. Bovendien is deze Cortina E-U4 Transport direct uit voorraad leverbaar via Leasefiets. Zo bent u goed voorbereid op het nieuwe schooljaar!

Voordelen van Leasefiets op een rij

Als particulier kiest u met Leasefiets voor fietsplezier én leasegemak. U betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor de rest. Onderhoud, reparaties en verzekeringen: voordat u opstapt, is alles piekfijn geregeld. Zo is te laat komen op school vanwege een gestolen fiets of een lekke band nooit meer een excuus! Lees meer over de voordelen van een Leasefiets voor particulieren.

Ontvang een (gratis) fietsmand cadeau!

Een schoolfiets is niet compleet zonder fietsmand of fietskrat. Hét accessoire om een elektrische transportfiets compleet te maken. Bovendien ook hartstikke praktisch voor de zware schoolboeken of de sporttas. Daarom ontvangt u via Leasefiets bij het leasen van een Cortina E-U4 Transport tijdelijk een gratis Cortina fietsmand of fietskrat naar keuze cadeau. Neem voor meer informatie en vragen over de actievoorwaarden contact op met team Leasefiets. Keuzestress? Kijk op de website van Cortina voor het aanbod fietsmanden en -kratten.

Wij helpen u graag op weg

De Corina E-U4 Transport is direct uit voorraad leverbaar bij Leasefiets, al vanaf €89,- per maand incl. BTW. Bestel uw Cortina E-U4 online en fiets de eerste schooldag tegemoet mét een hippe, elektrische transportfiets. Vragen of meer informatie? Neem contact op met team Leasefiets. Wij helpen u graag op weg!

12 augustus 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden