Groothuisbouw stimuleert fiets van de zaak

Groothuisbouw is onlangs een samenwerking aangegaan met Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease. Hiermee stimuleert Groothuisbouw met hun fietsregeling de fiets van de zaak, die ook voor privé doeleinden gebruikt mag worden.

Liz Leijssenaar (personeelszaken): “Het stelt onze collega’s in de gelegenheid om eenvoudig een fiets, elektrische fiets of hi-speedbike van de zaak aan te schaffen. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan een lagere uitstoot. Én dragen wij samen bij voor meer gezonde kilometers en vitaliteit.”

De voordelen van een Leasefiets zijn ook bij Groothuisbouw bekend: geen hoge aanschafkosten, maar fietsen voor een vast bedrag per maand. Een leasecontract inclusief alle onderhoud, reparatie, pechhulp en verzekering. De collega’s van Groothuisbouw hoeven dus niet meer om te kijken naar deze praktische zaken, maar kunnen vanaf nu zonder files en zonder parkeerproblemen op de fiets naar het werk!

Wij helpen u graag op weg

Lees meer waarom de zakelijke Leasefiets nu populairder is dan ooit. Ook weten hoe u als werkgever een Leasefiets kunt stimuleren? Neem contact met ons op.

29 december 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden