Terugblik 2020: top 3 meest gelezen artikelen van Leasefiets

Het is december: het jaar 2020 zit er bijna weer op! Ook in het afgelopen jaar was er veel nieuws in Leasefiets land. We blikken graag met u terug en hoe kunnen we dit beter doen dan met de top 3 meest gelezen artikelen? Van de Piaggio e-bike tot de nieuwe ‘fiets van de zaak’ regelgeving: u vindt het terug in onze top 3. Lees gauw verder!

3. Geen 6 maar 60 euro per maand

In onze top 3 kan dit nieuws natuurlijk niet ontbreken. Per 1 januari 2020 is de nieuwe regelgeving ‘fiets van de zaak’ van toepassing. Hierdoor wordt het fiscaal een stuk aantrekkelijker om een fiets te leasen voor werkgever en werknemer. In dit artikel geven we een handig rekenvoorbeeld wat het kost om een fiets te leasen. Wilt u meer hierover lezen? U vindt alle informatie in onze blog.

2. Blog Werkgever: hoe werkt dat, een fiets van de zaak?

De nieuwe regelgeving ‘fiets van de zaak’ maakt het aantrekkelijker om een fiets te leasen via de werkgever. Maar: hoe werkt deze regeling precies? En hoe zit het met uitdiensttreding van de werknemer of einde leasecontract? Alles over deze regeling leest u terug in onze blog. Heeft u na het lezen van onze blog nog vragen over een fiets leasen via de zaak? Neem dan contact met ons op!

1. Blog: Leasefiets haalt Italië naar Nederland met de Piaggio e-bike

Op een eerste plek staat onze blog over de Piaggio e-bike. Het Italiaanse merk Piaggio kent u wellicht van de scooter. De e-bike is in Italië geïntroduceerd als een duurzamer en gezonder alternatief voor de scooter. Leasefiets is een van de eerste aanbieders in Nederland van deze e-bike. Meer hierover leest u in onze blog. Uw eigen Piaggio e-bike leasen? Bekijk ons uitgebreide aanbod Piaggio e-bikes

Meer nieuws?

Naast de bovenstaande top 3 hebben we nog veel meer geschreven! Benieuwd naar al het nieuws van het jaar 2020? Bekijk onze nieuwspagina. Wilt u ook meer gezonde kilometers en duurzaam van A naar B? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op. Wij wensen u een goed, gezond en duurzaam 2021!

29 december 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden