Uniek! Terwijl in Nederland alle populaire e-bikes zijn uitverkocht heeft Leasefiets speciaal voor u Piaggio e-bikes ingekocht. Selecteer hieronder de fiets van uw keuze en wij bezorgen uw Piaggio in heel Nederland aan huis. Zo kunt u razendsnel van gezonde kilometers genieten.

Maandag besteld, vrijdag in huis!

Dat ze bij het Italiaanse Piaggio (moeder van Vespa) verstand hebben van design mag duidelijk zijn. Deze high-end elektrische fiets is speciaal voor mensen die wat bijzonders willen hebben. Uit voorraad leverbaar: maandag besteld is vrijdag in huis. Voor privé lease is een kredietcheck vereist, bij volledige opvolging kunnen wij aan snelle levering voldoen. Rondom de feestdagen zal er een langere levertijd zijn.

 • Uit voorraad leverbaar
  U kiest de fiets, wij komen het bezorgen.
 • Voor een vast bedrag per maand
  Vanaf € 79,- per maand incl. onderhoud, reparatie en pechhulp.
 • Bezorging aan huis
  In heel Nederland komen wij uw geselecteerde fiets thuisbezorgen.
 • Maandag besteld, vrijdag in huis
  Snelle levering waar u maar wilt.

Bekijk de Piaggio e-bike

Finesse in afwerking en kleurstelling maken deze Piaggio e-bikes uniek. De elektrische fiets is qua technische specificaties het nieuwste van het nieuwste. Waaronder de elektrische motor. Deze heeft 3 verschillende standen die u moeiteloos van A naar B brengen. Ook aan vitaliteit is gedacht. Eenvoudig schakelen tussen power, tour en eco. Dit wordt gecombineerd met hoogwaardige afwerking met Shimano en SRAM kwaliteitsonderdelen. Met daarbij de mogelijkheden van de connected app.
Nieuwsgierig geworden? Plan een Piaggio proefrit!

Ook geschikt voor lange afstanden

Fietst u lange afstanden voor woon- en werkverkeer? Dan is de Piaggio e-bike zeer geschikt. Door de hoge accucapaciteit fietst u tussen de 50 en 80 km op één lading! Dit is indicatie en afhankelijk van allerlei factoren. Zo komt u in de winter met dezelfde accu minder ver dan in de zomer. Heuvels, viaducten en bergen hebben hier natuurlijk ook invloed op. Wat ook belangrijk is dat u zelf invloed heeft op de actieradius, bijvoorbeeld door de manier van schakelen of hoe u de trapkrachtondersteuning gebruikt.
Toch nog even doortrappen? Dankzij de snellader van Piaggio kunt u binnen enkele uren weer de weg op. Woon-werk verkeer wordt hiermee een hippe, sportieve en comfortabele ‘ride’.

 • Technologisch hoogstandje
  Een speciale app, drie ‘power’ opties én een bereik van 50-80 km.
 • Een duurzame oplossing
  Snel, zonder uitstoot en files van A naar B.
 • Passende looptijd
  Leasetermijn van 12, 24 of 36 maanden.
 • Bezorging aan huis
  Maandag besteld, vrijdag in huis.

Plan een proefrit

Direct uit voorraad thuisbezorgd

Ook razendsnel van gezonde kilometers genieten? Kies uw favoriete Piaggio Wi-Bike en uw fiets wordt in heel Nederland thuisbezorgd.

Neem contact op

Ons fietsaanbod

Leasefiets… Vandaag onderweg naar de mobiliteit van morgen

De vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden, houdt ons dagelijks bezig. De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen voor iedereen bereikbaar.
Zakelijk of privé; voor één dag of langere tijd.

Bij Leasefiets bieden we ondernemers, bedrijven, verenigingen én particulieren een passend fiets abonnement.
Voor een vast bedrag per maand, inclusief alle service.

Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van A naar B.