Altijd inclusief fietsverzekering

Heeft u de keuze gemaakt om een fiets te leasen bij Leasefiets? Goed besluit! Bij Leasefiets is een goede fietsverzekering altijd inbegrepen. Wij vinden het belangrijk dat onze zakelijke en privé klanten uitgebreid verzekerd zijn. Benieuwd naar de fietsverzekering van Leasefiets? U leest hier alles over in deze blog.

Goed verzekerd op weg

Helaas kan het zo zijn dat uw fiets schade krijgt of gestolen wordt. Volgens de Fietsersbond worden er jaarlijks tussen de 468.000 en 772.00 fietsen gestolen. Het is lastig om hier een exact aantal aan te koppelen aangezien er niet altijd aangifte gedaan wordt. Bij Leasefiets vinden we het enorm belangrijk dat onze klanten goed verzekerd de weg op kunnen. Al onze fiets leasecontracten zijn inclusief een ENRA fietsverzekering

ENRA fietsverzekering

ENRA is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Of u een e-bike leaset of een racefiets, voor ieder type fiets heeft ENRA een passende verzekering. Daarnaast heeft ENRA Pechhulp app waarin u uw verzekeringsgegevens eenvoudig op kunt slaan. Zo heeft u deze altijd bij de hand! Mocht u onderweg pech krijgen dan zorgt ENRA ervoor dat u weer op uw beginpunt wordt gebracht. En dat 24 uur, 7 dagen in de week! Zo kunt u altijd veilig én ontspannen op weg. 

ENRA fietsverzekering, wat houdt dat in?

Al onze contracten zijn inclusief de ENRA e-bike optimaal casco verzekering. Dit is de meest uitgebreide verzekering die ENRA biedt. Zo bent u verzekerd tegen diefstal van zowel de fiets zelf als de onderdelen. Ook de schade als gevolg van de diefstal is goed verzekerd. Bovendien is deze verzekering inclusief verhaalrechtsbijstand en een ongevallen opzittendenverzekering. Zo kunt u veilig met de fiets op pad, ook met kinderen! Gaat u op vakantie en neemt u uw e-bike mee? De verzekering heeft een goede Europese dekking en op sommige punten zelfs een werelddekking. 

Wij helpen u graag veilig op weg!

Gezond, groen en goed geregeld met een leasefiets! Bent u benieuwd naar onze lease fietsen? Bekijk ons uitgebreide aanbod. Wilt u meer weten over de fietsverzekering via Leasefiets? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

08 januari 2021 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden