De kracht van een hi-speedbike

Het zijn de kleine dingen die een rit naar het werk, school of een afspraak minder prettig kunnen maken. Neem bijvoorbeeld de filestress, een niet ingecalculeerde pitstop bij een benzinepomp, te laat komen voor de bus of een trein die net vandaag niet rijdt. Maar wat als u wel snel van A naar B wilt, maar een fietstocht vaak toch net wat te lang duurt. Dan is een hi-speedbike wellicht de mobiliteitsoplossing.

SHIFT HAPPENS

Zodoende ook dat het boek ‘SHIFT HAPPENS’ is geschreven. De schrijvers hebben allemaal één ding gemeen: ze maakten de transitie van een auto of het OV naar een hi-speedbike. Volgens de schrijvers van het boek is de hi-speedbike (ook wel speed pedelec) dan ook het ei van Columbus.

Shift Happens Boek cover

Het boek is een verzameling van persoonlijke verhalen en nuttige weetjes die u wellicht over de streep halen. Zo worden bijvoorbeeld de uitdagingen in de stad, fiscale zaken, regels en wetgevingen behandeld, maar ook gekeken naar de hoeveelheid calorieën die worden verband, tips gegeven over een geschikte uitrusting en wordt er gekeken naar duurzaamheid. Kortom, alle vragen die u heeft over een hi-speedbike worden ruimschoots beantwoord in dit boek.

Meer weten over het boek, of wilt u deze bestellen? Neem dan een kijkje op de site van het boek SHIFT HAPPENS.

Zelf rijden op een hi-speedbike?

Wij hebben bijvoorbeeld Stromer hi-speedbikes in ons aanbod. De Stromer ST5 en ST1. Waarbij de Stromer ST1 als beste getest uit de AD Fietstest kwam.

Meer weten of elders een hi-speedbike gezien en wilt u deze graag leasen, neem dan contact met ons op.

 

09 juli 2021 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden