Bij Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease, zijn altijd wel trainees te vinden. Friesland Lease is op een duurzame manier met de wereld van morgen bezig, zo ook op het gebied van people vanuit MVO oogpunt.

Jaarlijks sluiten meerdere trainees bij ons team aan om kennis en ervaring op te doen. Op dit moment zijn Jeroen, Nick en Daphne betrokken bij ons team.

Hallo, ik ben Jeroen, 21 jaar oud en geboren en opgegroeid in Leeuwarden. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde te Groningen, waar het nu tijd was om stage te gaan lopen. Zodoende terecht gekomen bij Friesland Lease, waar ik meewerk op de zakelijke afdeling van Leasefiets. De keuze voor Friesland Lease was snel gemaakt, aangezien het een modern bedrijf is waar duurzaamheid en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Ik hoop tijdens de stageperiode veel te leren over de dagelijkse gang van zaken van een bedrijf, waaronder veel klantcontact en het analyseren van processen.

Mijn naam is Nick Koops en kom uit Drachten. Dit jaar heb ik de geweldige kans gekregen om mijn eindstage uit te voeren bij Friesland Lease B.V, zo’n kans laat je natuurlijk niet liggen. Sinds 1 februari ben ik hier 4 dagen in de week. Met nog maar 19 jaar ervaring in het leven en een VMBO diploma op zak moest ik opzoek naar wat ik na de VMBO zou willen doen. Toen ben ik beland op het ROC Friese poort met de opleiding bedrijfsadministrateur, inmiddels alweer in mijn laatste jaar.

Hallo allemaal, mijn naam is Daphne en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding commerciële economie op de Hanzehogeschool. Ik ben sinds 3 weken nu werkzaam bij Friesland Lease als stagiaire en voel me al helemaal op mijn plek. Het is een fijne werksfeer met fijne/behulpzame collega’s. Aan het einde van mijn stage hoop ik terug te kijken op een leuke en vooral leerzame tijd met veel fijne herinneringen.​​​​​​​

 

11 april 2022 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden