Medewerkers op de fiets

De Haan Westerhoff en Friesland Lease zijn al jaren partners, maar deze blauw-oranje gekleurde fiets is een primeur. Beide organisaties promoten een gezonde levensstijl bij hun medewerkers. En dat is precies de reden waarom de medewerkers van De Haan Westerhoff de mogelijkheid hebben gekregen om een fiets te leasen. Jeanet Jansma is de eerste medewerker die een lease fiets van Friesland Lease heeft ontvangen.

Eerste reacties

Jeanet over haar Lease fiets: “Geweldig leuk om deze fiets te gebruiken voor het werk. Omdat ik nu in Drachten werk, had ik me voorgenomen zoveel mogelijk op de fiets te gaan; ook om alle traktaties in het bedrijf er weer af te fietsen. De fiets bevalt me erg goed en ik vind het wel stoer zo’n bedrijfsfiets.”

Op de foto v.l.n.r.: Peter Storm (Manager Leasefiets, Friesland Lease), Mario Dekker (Senior accountmanager Friesland Lease) en Jeanet Jansma (Management assistent De Haan Westerhoff).

Terug naar overzicht

Regel het direct:

Deel deze pagina

Full service leasen

Leasen is inclusief onderhoud, reparaties, ENRA fietsverzekering en 24-uur hulpdienst.

Van stadsfiets tot e-bike

Op welke fiets ga jij binnenkort rijden? Er is veel keus: van stadsfiets tot (high-speed) e-bike!

Vitaliteit

Fietsen is hèt gezonde alternatief voor woon-werkverkeer: voel je fit, gemotiveerd en energiek.

Landelijk dealernetwerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van service door een landelijk netwerk van dealers.


Wat vinden onze klanten?

Ik woon tien kilometer buiten de stad en werk in het centrum. Dankzij Friesland Lease maak ik die reis nu op een High-Speed elektrische fiets. De reistijd woon-werkverkeer is nagenoeg hetzelfde als met de auto, en het is heerlijk om voor en na het werk even in de buitenlucht actief te zijn. Ook harde wind is nu geen reden meer om de fiets te laten staan.