Zorg voor fittere en vitalere werknemers

Verduurzaam je bedrijf

Minder autokilometers, minder kosten

Betere bereikbaarheid

Alles geregeld voor een vast bedrag per maand

Keolis KeoBike: deelfiets voor de last mile

Keolis verzorgt het openbaar vervoer in Gelderland, Utrecht en Overijssel en heeft de missie om dit (on)gewoon goed te doen. Bijvoorbeeld door busreizigers van en naar de Veluwe ook voor de laatste kilometer tussen bushalte en eindbestemming vervoer aan te bieden. Keolis vroeg Leasefiets om mee te denken over een duurzame en flexibele oplossing.

De oplossing van Leasefiets

Leasefiets ontwikkelde voor Keolis een deelfietsconcept. Leasefiets fungeerde hierbij als aanspreekpunt en zorgde voor de organisatie, invulling en realisatie van het concept. Samen met onze partners realiseerden we fietscarrousels, een reserverings- en betaalsysteem en het onderhoud.

Het resultaat

Reizigers van Keolis kunnen sinds 2017 vanaf 26 bushaltes overstappen op een KeoBike. Via een app kunnen reizigers deze design-fiets (in Keolis -kleuren) reserveren en ontsluiten. De fietsen hangen in een overdekte carrousel van Lo Minck. Deze smart-carrousel zet een fiets klaar zodra een reiziger een fiets reserveert. Voor het onderhoud en het herverdelen van de fietsen schakelen we de Felua-Groep in, een maatschappelijke onderneming uit Apeldoorn die veel ervaring heeft met fietsreparatie.

Meer weten over onze deelfietssystemen?

Lees meer over de deelfietssystemen of neem contact op met een van onze collega’s.

 

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden