Case Noorderpoort - Leasefiets

De uitdaging van Noorderpoort

De komende jaren wordt er in en rond de stad Groningen fors geïnvesteerd in wegen, bruggen, stations, rails en fietspaden. Bij het Noorderpoort College, met ook een vestiging vlakbij deze werkzaamheden, ligt een uitdaging wat betreft woon-werkverkeer voor de medewerkers.

Groningen Bereikbaar werkt samen met werkgevers om de stad bereikbaar te houden tijdens de komende grote werkzaamheden aan onder meer de zuidelijke ringweg. Dit doen zij door te adviseren en te informeren, maar ook door andere manieren van reizen en werken te stimuleren; hierbij wordt gekeken naar volwaardige en duurzame vervanging van de auto als vervoersmiddel.

De oplossing

Tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is het Noorderpoort College verkozen tot gelukkige winnaar. De prijs? Medewerkers kunnen drie jaar lang gebruik maken van een High-Speed e-bike voor hun woon-werkverkeer. Naast dat files en parkeren geen obstakels meer zijn, geeft het een enorme boost aan de vitaliteit van de medewerkers.

BOVAG Leasefiets heeft hier een centrale rol in de financiering en monitoren van de fietsen voor de komende jaren. Fietsenspecialist Egbert Egberts verzorgt hierbij de levering en het onderhoud van alle fiets.

Samenwerking met Leasefiets

Groningen Bereikbaar is erg blij met de samenwerking van Leasefiets. ‘Het is enorm prettig om een organisatie als Leasefiets achter je te hebben: flexibele, altijd meedenkend, en zetten zich volledig in om te gaan voor de beste oplossing.’

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw medewerkers?

Vraag een offerte aan

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden