Zoekresultaten voor ''


Brinckers Brisbane M310 2022

De Brinckers Brisbane serie is zeer geliefd bij verschillende type fietsers. In deze serie e-bikes staat comfort op nummer 1: brede banden, een rechte houding en prettige veringen.

Meer informatie

Giant Daily Tour E+ 2 2022

De Giant Daily Tour E+2 is niet alleen een prachtige fiets om te zien, hij rijdt ook nog eens ontzettend lekker! Dankzij de 7 versnellingen van Shimano heeft u altijd het juiste verzet. Op het overzichtelijke, geïntegreerde kleurendisplay kunt u gemakkelijk de data aflezen die u tijdens uw rit nodig heeft.  Uiteraard is deze fiets […]

Meer informatie

Gazelle Paris C7 HMB 2022

De Gazelle Paris C7 HMB heeft een Bosch Active middenmotor met een vermogen van 40Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag.

Meer informatie

Gazelle Paris C7 Plus HMB 2022

De Gazelle Paris C7 Plus HMB heeft een sterke Bosch Active Line Plus middenmotor met een vermogen van 50Nm. Dankzij het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een uitstekende wegligging.

Meer informatie

Gazelle Ultimate C8 Plus HMB 2021

Deze elektrische fiets is voorzien van een Bosch Active Line Plus middenmotor, een krachtige en stille motor. De middenmotor is verwerkt in de trapas, dit zorgt voor een natuurlijke gewichtsverdeling en verbetert de stabiliteit van de fiets.

Meer informatie

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden