Zoekresultaten voor ''


Samenwerking Innovatiehuis Drachten

Onlangs is er een nieuwe bedrijfsvideo gelanceerd waarin onze samenwerking met het Innovatiehuis Drachten centraal staat. Hierin vertellen wij hoe wij als Friesland Lease de laatste jaren onszelf hebben ontwikkeld en hoe wij voorop lopen wanneer het gaat om innovatie. Innovatiehuis Drachten Door de samenwerking aan te gaan met het Innovatiehuis Drachten zijn wij samen […]

Meer informatie

Leasefiets vanaf 1 januari 2020 maar 7% bijtelling

7% bijtelling van de nieuwwaarde van de fiets. Dat is de nieuwe regeling vanaf 1 januari 2020. Hierdoor worden kosten voor een fiets in het duurdere segment (een paar duizend euro) gereduceerd tot een paar tientjes per maand.

Meer informatie

Firma Hartje en Leasefiets bundelen hun kracht

Afgelopen week hebben Leasefiets en Firma Hermann Hartje KG de samenwerking officieel gemaakt. Door onder andere de fiscale veranderingen in de Leasefiets branche per 2020, ‘fiets van de zaak’ en de drive om klanten een totaaloplossing aan te kunnen bieden hebben beide partijen besloten om hun krachten te bundelen.

Meer informatie

Giant ENTOUR E+ 0 LDS DISC

De Giant ENTOUR is een veelzijdige e-bike voor diverse doeleinden. Door de sterke specificaties waaronder een Giant SyncDrive motor en 8 versnellingen brengt deze e-bike u gemakkelijk van A naar B. Kortom, simpelweg onweerstaanbaar!  

Meer informatie

Giant PRIME E+ 1 GTS

De Giant Prime E+ SL GTS is een e-bike in het teken van comfortabel gemak. Deze e-bike maakt het fietsen naar uw bestemming een stuk gemakkelijker en leuker! Door de hoogwaardige fietsonderdelen biedt de e-bike comfortabele fietsritten.

Meer informatie

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden