Zoekresultaten voor ''


VanMoof Electrified S2

VanMoof staat bekend om de robuuste fietsen gecombineerd met hightech-snufjes. Dit blijkt uit de diefstalbescherming: bewegingsdetectie, stealth-slot en oorverdovend alarm. De electrified S2 is voorzien van een on-demand versnelling. Eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Meer informatie

VanMoof Electrified X2

VanMoof staat bekend om de robuuste fietsen gecombineerd met hightech-snufjes. Dit blijkt uit de diefstalbescherming: bewegingsdetectie, stealth-slot en oorverdovend alarm. De electrified X2 is voorzien van een on-demand versnelling. Eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Meer informatie

Pilot Cycles Flyde

De Pilot Flyde is een e-bike voor fijnproevers! Het onverwoestbare titanium frame en de hoogwaardige “Made in Germany” componenten maken van de Flyde een wendbare fiets die ruim onder de 23KG blijft.

Meer informatie

Multicycle Noble EM

De Multicycle Noble EM is de perfecte elektrische fiets voor de echte fietsliefhebber die gaat voor kwaliteit. Door de stille middenmotor van Brose en de krachte accu is het een betrouwbare fiets. Deze fiets is zowel voor vrijetijdstochten als het woon-werkverkeer geschikt.

Meer informatie

Multicycle Solo emi

Bent u op zoek naar een lichte stadsfiets? De Multicycle Solo EMI e-bike heeft een Shimano E5000 motor. De accu is te vinden onder de bagagedrager en de Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen.

Meer informatie

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden