Zoekresultaten voor ''


MKB-ondernemer: duwtje in de rug met de Leasefiets!

Overweegt u als MKB-ondernemer ook een Leasefiets voor uw werknemers? Een Leasefiets biedt veel mogelijkheden. Zo blijven uw werknemers vitaal, dragen bij aan een schoner milieu en bovendien beperkt het de parkeerproblematiek. Alle redenen om fietsen te stimuleren! Maar wat zijn de kosten voor de MKB-ondernemer? En hoe zit het met de ‘fiets van de zaak’ regeling? Team Leasefiets helpt u graag op weg.

Meer informatie

Piaggio Uni Mech Comfort+ Sabia Lucido

Unieke, comfortabele elektrische fiets uit Milaan. Unisex frame en voorzien van vele extra’s!

Meer informatie

Piaggio Uni Deore Comfort Nero Lucido

Een unieke fiets uit Italië: Milaan. Het Milaanse merk Piaggio heeft de wi-bike, elektrische fiets ontwikkeld. Het is een elektrische fiets met een technologisch hoogstandje. De Paggio Deore Comfort Nero Lucido kunt u koppelen met uw smartphone door de geintegeerde GPS module. Het is uitgerust met een USB lader voor uw smartphone, maar ook voorzien […]

Meer informatie

Hoe lang gaat uw Occasion Leasefiets mee?

Op zoek naar een alternatief die bovendien ook goed is voor de portemonnee? Kies voor een Occasion Leasefiets! Lease voordelig een Occasion Leasefiets met de voorwaarden van een nieuw leasecontract. Zo kunt u groen, gezond en goed geregeld van A naar B. Zo’n elektrische Occasion Leasefiets klinkt wel heel aantrekkelijk. Maar hoe lang gaat zo’n e-bike eigenlijk mee? Team Leasefiets zet de belangrijkste fietsfeitjes- en weetjes op een rij. 

Meer informatie

Sparta F8e

De Sparta F8e sluit qua specificaties aan bij een brede doelgroep. Hiermee is de veelzijdige elektrische fiets geschikt voor uiteenlopend mate of soort van gebruik. Onderweg kunt u extra genieten door de meest krachtige accu en de extra trapondersteuning van een stille voorwielmotor.

Meer informatie

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden