Zoekresultaten voor ''


TCR Advanced Pro Disc

Een unieke kans! Want hoe leuk is het als u op de racefiets van Letitia de Jong, Jorien ter Mors of Jan Blokhuijsen kunt fietsen?
Let op! Het betreffen occasion (tweedehands) fietsen, deze zijn écht door de schaatsers gebruikt.

Meer informatie

Babboe Mini-E

De Babboe Mini-E is een elektrische tweewielbakfiets die ideaal is voor de stad. De elektrische Babboe Mini heeft een compacte bak en is daarom korter dan een normale tweewieler. Met de elektrische trapondersteuning fietst u eenvoudig door al het verkeer heen.

Meer informatie

Babboe Go-E

De Babboe Go-E bakfiets is een elegante elektrische driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. De stijlvolle ronde vormen geven de bakfiets een luxe uitstraling.

Meer informatie

Babboe City

De Babboe City is een wendbare tweewielbakfiets met een sportief karakter. Dankzij de slanke vormgeving is deze bakfiets erg praktisch op drukkere wegen. U manoeuvreert gemakkelijk door het verkeer, zelfs met een volle bak.

Meer informatie

Babboe Curve

De Babboe Curve bakfiets is een elegante driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een elegante driewieler met een prachtig luxe design met ruimte voor maximaal 4 kindjes. Een bakfiets waarmee u gezien mag worden!

Meer informatie

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden