Zoekresultaten voor ''


Utrecht draait warm voor La Vuelta Holanda

Vandaag trapt Utrecht de start van La Vuelta, de Ronde van Spanje, écht af met de eerste etappe. Om vervolgens drie dagen lang in Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Breda te rijden.

Meer informatie

Komt Polestar binnenkort ook met een fiets?

De laatste jaren zie je de grenzen tussen de fietsindustrie en automotive steeds meer vervagen. Nu lanceert het Zweedse elektrische automerk Polestar weer een handgemaakte mountainbike, die tot stand is gekomen in samenwerking met het Zweedse high-end fietsmerk Allebike. Polestar Additionals In hoeverre dit een testcase of eenmalige actie is, is onduidelijk. De door Volvo […]

Meer informatie

Le Velo Tours 2022

Regen, wind, vlakke weg of heuvellandschap. De Le Velo Tours is de perfecte fiets. Deze fiets heeft het rijcomfort van de meest comfortabele stadsfiets en de kracht van een echte sportieve e-bike. Met de combinatie van de traploze versnellingsnaaf en Gates CDX beltdrive, is deze fiets ook ontzettend onderhoudsvriendelijk. Dé ideale fiets voor iemand die dagelijks naar het werk rijdt, iemand die in de weekenden erop uit trekt óf iemand die de fiets graag meeneemt op vakantie naar de Eifel of de Ardennen.

Meer informatie

Le Velo Toulon 2022

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en daarom worden ze ieder jaar mooier. De Le Velo Toulon is hier een goed voorbeeld van. Deze stads e-bike is tot in de details prachtig afgewerkt, waardoor de fiets niet alleen heerlijk rijdt, maar ook nog eens een opvallende verschijning is in het straatbeeld.

De Le Velo Toulon is uitgerust met een Motinova Pegasi motor, met 80 Nm koppel. Hierdoor kan de fiets lekker snel optrekker bij een stoplicht of geeft de fiets extra power wanneer de weg heuvelop gaat. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een veilig en vertrouwd gevoel wanneer er snel geremd moet worden.

Meer informatie

Brinckers Brisbane M310 2022

De Brinckers Brisbane serie is zeer geliefd bij verschillende type fietsers. In deze serie e-bikes staat comfort op nummer 1: brede banden, een rechte houding en prettige veringen.

Meer informatie

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden