Zoekresultaten voor ''


VanMoof S5

Word baas van de weg met de VanMoof S5

De beste keuze voor lange, relaxte rides.

We hebben ons rechte frame vernieuwd. Dit is de VanMoof S5. Door dit stijlvolle frame zit je lekker hoog en dankzij de grote wielen is geen wegoppervlak te gek. Elke keer als je op je fiets springt, kom je ontspannen op je bestemming aan.

Meer informatie

VanMoof A5

Vlieg door de stad met de VanMoof A5

Door het schuine frame van de VanMoof A5 kunt u zonder nadenken op- en afspringen als u door de stad scheurt. Door de lagere instap blijft u dicht bij de weg terwijl u anderen voorbij vliegt. En met de voor- en achterdragers als extra optie, kunt u makkelijk van alles meenemen. 

Voor riders met een lengte tussen 155-200 cm. 

Meer informatie

Veilig fietsen door de sneeuw. Hoe doet u dat?

Hoe gaat u met de Leasefiets veilig van A naar B door de sneeuw? De Fietsersbond verzamelde handige tips om veilig door te sneeuw te fietsen deelde deze met de Leeuwarder Courant. Zo komt u veilig de winter door en trapt u moeiteloos van A naar B, ook als de weersomstandigheden tegenvallen.

Meer informatie

Let op: aangepaste openingstijden

Vrijdag 23 en vrijdag 30 december gaat ons kantoor een uurtje eerder dicht.

Meer informatie

Green Friday

Black Green Friday bij Leasefiets  Wij gaan dit jaar niet voor Black Friday, maar Green Friday! Dat betekent dat wij op vrijdag 25 november geen benzine- en dieselvoertuigen aanbieden. Tijdens Green Friday zullen wij per ingezette auto 10 bomen en per fiets 5 bomen doneren aan de stichting Trees for All. Benzine en diesel op […]

Meer informatie

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden