Zoekresultaten voor ''


Merkonafhankelijk: welke fiets kiest u?

Wij zijn merkonafhankelijk wat betekent dat wij kijken naar een passende oplossing die niet specifiek gericht is op één merk. Aangezien wij werken met maar liefst 1300 dealers door het hele land kunnen wij snel schakelen in ons aanbod. 

Meer informatie

Altijd inclusief fietsverzekering

Al onze contracten zijn inclusief de ENRA e-bike optimaal casco verzekering. Dit is de meest uitgebreide verzekering die ENRA biedt. Zo bent u verzekerd tegen diefstal van zowel de fiets zelf als de onderdelen. Ook de schade als gevolg van de diefstal is goed verzekerd. Bovendien is deze verzekering inclusief verhaalrechtsbijstand en een ongevallen opzittendenverzekering. Zo kunt u veilig met de fiets op pad, ook met kinderen!

Meer informatie

Uw Tuktuk proefrit is aangevraagd!

Bedankt voor uw aanvraag. Met deze proefrit krijgt u de kans om de Tuktuk goed te kunnen testen. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij! Een van onze accountmanagers neemt contact met u op over het inplannen uw Tuktuk proefrit.

Meer informatie

Terugblik 2020: top 3 meest gelezen artikelen van Leasefiets

Het is december: het jaar 2020 zit er bijna weer op! Ook in het afgelopen jaar was er veel nieuws in Leasefiets land. We blikken graag met u terug en hoe kunnen we dit beter doen dan met de top 3 meest gelezen artikelen? Van de Piaggio e-bike tot de nieuwe ‘fiets van de zaak’ regelgeving: u vindt het terug in onze top 3. Lees gauw verder!

Meer informatie

Groothuisbouw stimuleert fiets van de zaak

Groothuisbouw is onlangs een samenwerking aangegaan met Leasefiets, onderdeel van Friesland Lease. Hiermee stimuleert Groothuisbouw met hun fietsregeling de fiets van de zaak, die ook voor privé doeleinden gebruikt mag worden.

Meer informatie

Deel deze pagina

Een greep uit onze merken

Geen dealers gevonden