De beste e-bike voor het woon-werkverkeer

Dit jaar kan u er niet omheen: fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dit is onder meer te danken aan alle actualiteiten rondom ‘fiets van de zaak’ die het voor werknemers en werkgever eenvoudiger maakt om een Leasefiets voor het woon-werkverkeer te gebruiken. Maar wat is nou de beste e-bike voor het woon-werkverkeer? Leasefiets geeft antwoord! 

Voordelen van een Leasefiets

Een fiets van de zaak, ofwel Leasefiets voor het woon-werkverkeer biedt vele voordelen. Voor de werknemer én werkgever. Als werknemer rijdt u met een beetje hulp van uw werkgever al een e-bike (of andere fiets) voor een vast bedrag per maand. Met alle service inbegrepen. En de voordelen voor de werkgever? Als werkgever wilt u werknemers zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren. Door meer te fietsen, trappen werknemers zichzelf gezonder. En ze dragen bij aan een schoner milieu. Bovendien geeft u ze een fiscaal gunstig duwtje in de rug.

De e-bike voor het woon-werkverkeer

De e-bike is het meest geschikt voor het woon-werkverkeer omdat u hiermee langere afstanden kunt fietsen en uitgerust op het werk komt. Maar wat is de beste e-bike voor het woon-werkverkeer? Volgens team Leasefiets moet een goede e-bike aan een aantal eisen voldoen:

  • Goede accucapaciteit met een grote actieradius voor de dagelijkse fietsrit(ten).
  • Comfortabele e-bike met alle benodigde specificaties.
  • Gemakkelijk te bedienen en bovenal functioneel.
  • Moderne en hippe e-bike.

De beste e-bike

Wat vind team Leasefiets de allerbeste e-bikes voor het woon-werkverkeer op dit moment? Wij zetten onze favorieten op een rij!

Piaggio W-Bike

piaggio_mech_comofrt_nero_lucido_unisex_zwart

Dat ze bij het Italiaanse Piaggio (moeder van Vespa) verstand hebben van design mag duidelijk zijn. Deze high-end elektrische fiets is speciaal voor mensen die wat bijzonders willen hebben. Waaronder de elektrische motor. Deze heeft 3 verschillende standen die u moeiteloos van A naar B brengen. Ook aan vitaliteit is gedacht. Eenvoudig schakelen tussen power, tour en eco. Dit wordt gecombineerd met hoogwaardige afwerking met Shimano en SRAM kwaliteitsonderdelen. Met een actieradius van 80 tot 120 kilometer kan u iedere woon-werkverkeer afstand aan. Plan uw proefrit of bestel de Piaggio al vanaf €79,- per maand!

 

Cortina E-bike

cortina_eu4_transport_lage_instap_blauw

De Cortina U4 Transport is bij uitstek een geschikte e-bike voor het woon-werkverkeer. Neem gemakkelijk bagage mee op de voor- en achterdrager. Door de locatie van de motor in het midden van de trapas blijft de e-bike altijd stabiel met een fijne wegligging. Daarnaast is de Bafang motor erg sterk. Met een accu van 450 Wh kunt u een flink stuk vooruit! Lease de Cortina U4 Transport al vanaf €89,- per maand incl. BTW.

 

Roetz e-bike

roetz_vigour+_lage_instap_groen

Het gemak ervaren van een kwaliteit e-bike, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzame en inclusieve wereld? De Roetz Road+ heeft een circulair fietsframe en een bijna onzichtbare accu en krachtige maar stille motor van Zehus. Hiermee is de e-bike geschikt voor lange fietsritten, maar door het stevige unieke stalen frame is de Roetz e-bike ook makkelijk te gebruiken als transportfiets in de stad. Wat ons betreft een eyecatcher! Kies voor de Roetz Road+ of Vigour+, al vanaf €85,- per maand incl. BTW.

Wij helpen u graag op weg!

Wil u ook profiteren van de fiscaal gunstige fiets van de zaak regeling? Stap op een e-bike via Leasefiets en laat de trappers ronddraaien. Bekijk het aanbod e-bikes of plan een proefrit met de Piaggio Wi-Bike. Zo gaat u goed en groen geregeld onderweg. Toch nog vragen of meer informatie? Neem contact op met team Leasefiets. Wij helpen u graag op weg.

06 oktober 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden