Op die fiets!

Bij Leasefiets weten we dat een fiets persoonlijk is en dus bij u moet passen. Wij bieden daarom via onze dealers een totaalaanbod merken en soorten fietsen! Een groot dealernetwerk werkt actief samen met ons als leasemaatschappij. Ons gezamenlijke doel? Wij helpen u aan precies de fiets die u zoekt. Of het nu voor gaat om een dienstfiets, bezorgfiets, deelfiets, vouwfiets, een aangepaste fiets voor zorgondernemingen of uw privé e-bike of sportfiets. 100% merkonafhankelijk!  

We breiden uit

We staan niet stil! We breiden ons landelijke netwerk met dealers en merken steeds weer uit. Zo houden we onze dienstverlening bereikbaar, het merkenaanbod up-to-date en bewegen we altijd mee met een actieve fietsmarkt.

Het aanbod op Leasefiets? Dit is maar een klein gedeelte van het gehele aanbod.

Het aanbod van Leasefiets is gebaseerd op populaire merken en modellen bij onze dealers, maar is niet het hele aanbod. Wij krijgen geregeld de vraag of wij alleen maar elektrische fietsen hebben. Integendeel! Naast elektrische fietsen bieden wij ook stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes aan.

Schoolfietsen - Leasefiets

Particulier & Zakelijk

Naast dat u voor privé lease bij ons terecht kunt bieden wij ook een totaaloplossingen voor de zakelijke markt: lees meer hierover voor werkgever of werknemer. Wij bieden aangepaste fietsen aan voor bijvoorbeeld zorginstellingen, zoals de duo fiets, de rolstoelfiets etc, en spelen wij op dit moment in op de groeiende vraag naar deelfietsen, bezorgfietsen en hi-speedbikes.

Wij denken altijd mee

Meedenken tot de passende oplossing. Dat mag u verwachten van ons team in Drachten. Neem contact met ons op en laat u verrassen én overtuigen door al onze mogelijkheden!

Babboe I Urban Arrow I Sparta I Gazelle I Stromer I Riese & Muller I Giant I Cortina I Van Raam I Cannondale I Batavus I Koga I Qwic I Trek …en meer!

23 december 2020 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden