Is uw eigen fiets toe aan vervanging? Zoekt u een extra duwtje in uw rug tijdens de fietstochten of bent u gewoon toe aan een nieuwer model maar wilt u geen gloednieuwe fiets kopen? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen met een occasion leasefiets.

Occasion Leasefiets

Wanneer een leasecontract ten einde loopt zijn vier mogelijke opties:
Occasion Fietslease
De fietsen die bij optie drie terugkomen zijn vaak zo goed als nieuwe fietsen met weinig kilometers. Deze fietsen worden uiteraard volledig gecontroleerd en daarna opnieuw in de lease gezet tegen een lagere prijs. Deze herinzet fietsen, ook wel occasions genoemd, beiden wij aan op onze site.
Fietsen die naar de veiling gaan zijn om commerciële of operationele reden minder geschikt om wederom in de lease te gaan. Vandaar dat deze aangeboden worden voor de veiling, dit in verband met schaarste en vraag in de fietsmarkt. Lees meer over de veiling.

Van stadsfiets en bakfiets, tot racefiets

De volgende modellen staan voor uw klaar, zowel voor heren, lage instap, bakfietsen of een racefiets. Wees er snel bij want weg is helaas pech. Een greep uit onze occasion leasefietsen:

  • VanMoof unisex
  • Piaggio unisex
  • Gazelle lage instap
  • Cannondale racefiets
  • Babboe bakfiets

Bent u benieuwd hoe deze modellen eruitzien? Bekijk onze occasion fietsen!

29 november 2021 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden