Op zaterdag 7 mei 2022 is de Nationale Bakfietsdag! Op deze dag kun je gratis de bakfietsen van Batavus, Babboe en Carqon uitgebreid testen op het fietsparcours bij De Fietser in Ede. Ook staan tal van experts voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. 

Mobiliteitsoplossing met mogelijkheden

Hoe neemt u de kinderen mee van A naar B? Het openbaar vervoer of de auto is een prima mobiliteitsoplossing, maar heeft u ook al eens een (elektrische) bakfiets overwogen? Het milieuvriendelijke alternatief die de dagelijkse routine leuker én makkelijker maakt. Daarnaast is een bakfiets veelzijdig en niet meer uit de stad weg te denken.

Gezellig dagje weg

Naast dat er uitvoerig getest kan worden, is er ook vooral veel gezelligheid voor het hele gezin op deze Nationale Bakfietsdag. Zo is er een Kids-DJ, een ballonkunstenaar, wordt er geschminkt en treedt Shary-An( bekend van The Voice Of Holland), op. Die overigens zelf ook ontzettend wijs is met haar bakfiets. Aanmelden voor deze dag kan via De Fietser

Benieuwd naar de voordelen of meer weten over het leasen van een bakfiets? Kijk dan gerust even rond op onze bakfietspagina.

29 april 2022 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden