Leasefiets heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere fietsen bij Leasefiets af te nemen. Wij vinden niet alleen de verhalen interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Daarom is het idee ontstaan om inspirerende klanten en verhalen te delen en te laten zien wie onze klanten zijn. SoFine is dit keer aan de beurt! Lees snel verder en kom erachter waarom SoFine klant is van Leasefiets.

SoFine

SoFine droomt ervan om samen de wereld een beetje mooier te eten. Daarom maken zij met veel liefde plantaardige producten die vriendelijk zijn voor jouw gezondheid én voor onze planeet. Ze letten erop dat de producten niet alleen gezond zijn, maar ook verrassend lekker, gemakkelijk en betaalbaar. Dat vinden ze pas écht vriendelijk. Wanneer meer mensen vaker vriendelijk eten en vriendelijk zijn voor elkaar, maken we samen de wereld een beetje mooier. Dit mooie streven past ontzettend goed bij de visie van Leasefiets en Friesland Lease.

Social Enterprise

Wij spreken Wouter van SoFine en hij zegt onder andere het volgende: ‘Ons motto is “Creating delicious food today, for a better world tommorow”. Dit doen we aan de hand van de 3 P’s, People, Planet en Profit. We staan bekend als een snelgroeiend, innovatief en flexibel bedrijf. Wij zijn tevens een social enterprise. Dat wil zeggen dat het niet enkel om winst draait maar ook om de impact die we hebben (de maatschappelijke winst). Wij zijn ontzettend trots op deze status en willen dan ook graag doorontwikkelen op verschillende gebieden.’

Leasefiets

Wij vragen ons af of er afspraken zijn gemaakt binnen SoFine wanneer er gebruik gemaakt kan worden van de Leasefiets. Wouter: ‘We wilden onze medewerkers tegemoet komen die binnen 10 km van de locatie afwonen. Zij ontvangen geen reiskosten, maar kunnen nu wel aanspraak maken op een leasefiets. Tevens doen we op deze manier iets goeds voor het milieu en wordt onze parkeerruimte wat ontlast. Tot slot helpt dit deze medewerkers om fit te blijven en dat is altijd mooi meegenomen.’

Afnemer

‘Wij zijn nog niet zo lang een afnemer van Leasefiets maar er zijn op dit moment al 7 medewerkers die gebruik maken van onze regeling en daadwerkelijk een Leasefiets in bezit hebben. We hopen natuurlijk dat dit er in de toekomst meer zullen worden’, vervolgd Wouter.

Service

‘Leasefiets heeft ons geholpen met het optuigen van de procedure en verleent uitstekende service bij de aanvragen’, aldus Wouter.

Contact

Bent u na het lezen ook enthousiast geworden? Bij Leasefiets zijn er diverse mogelijkheden om de Leasen. Bekijk onze mobiliteitsoplossingen of neem contact met ons op.

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden