Last Mile Delivery

Laadcapaciteit tot 200 kg

Geschikt voor promotie

Duurzaam van A naar B

Gewoon, goed geregeld

De TRIPL als rijdend reclamebord voor DFMopGlas

Nieuwsgierig hoe klanten het aanbod van Leasefiets inzetten als dé ideale manier van A naar B? Leasefiets deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven en personen die daar achter zitten. DFMopGlas gebruikt de unieke mobiliteitsoplossing om ondernemers in het Friese Heerenveen en Joure te enthousiasmeren voor een glasvezelnetwerk.

Glasvezel in heel Fryslân

Glasvezel Buitenaf heeft als doel om glasvezel beschikbaar te maken voor in heel Nederland. De aanleg van glasvezel in Friesland is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Glasvezel Buitenaf en DFMopGlas, een Friese burgercoöperatie die zich hard maakt voor glasvezel in heel Fryslân. Roel Venema, Communicatie projectcoördinator, verzorgt de communicatie rondom de glasvezelcampagnes voor bedrijventerreinen. Hij vertelt ons meer over dit bijzondere project. ‘Glasvezel buitenaf heeft inmiddels veel ervaring met het aanleggen van glasvezel. In 2015 begonnen wij met de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Inmiddels zijn wij actief in alle provincies en in circa 200 gemeenten. DFMopGlas is de perfecte partner om supersnel internet te realiseren voor buitengebied, dorpen en bedrijventerreinen in Friesland. De Fryske Marren zijn inmiddels aangesloten en veel plaatsen in Súdwest Friesland volgen deze zomer.’

Promotieactie op een bijzondere wijze

De connectie tussen Leasefiets en DFMopGlas is op een bijzondere wijze tot stand gekomen. ‘Via een relatie binnen ons netwerk kwamen we in contact met Leasefiets,’ zo vertelt Roel Venema. ‘In Friesland – Joure en Heerenveen – willen we ondernemers van de bedrijventerreinen enthousiast maken voor supersnel glasvezelnet,’ zo vervolgt hij. Enthousiasme vanuit de Friese ondernemers is er al. Om de ondernemers een laatste kans te bieden om zich aan te melden, wordt er de komende twee weken door DFMopGlas een ludieke promotieactie georganiseerd. ‘Hier komt de TRIPL ontzettend goed van pas!’ Namelijk, ‘lokale dienstaanbieders gaan langs bij de ondernemers in Heerenveen en Joure om de reepkoeke van Bakkerij Molkwar uit Joure uit te delen. En dat doen ze op een bijzondere wijze: op supermoderne elektrische TRIPL Leasefietsen afkomstig van Friesland Lease. Door de inzet van deze mobiliteitsoplossing valt de actie nog meer op. Bovendien vinden wij het belangrijk zoveel mogelijk samen te werken met lokale partijen.’

Voordat een glasvezelnetwerk aangelegd kan worden, is het noodzakelijk dat een bepaald percentage bedrijven zich aanmeldt voor glasvezel. Ook interesse? Aanmelden voor het glasvezelnetwerk kan nog tot en met 4 juli a.s.

De TRIPL

De TRIPL is een unieke cargo mobiliteitsoplossing. Door het slimme Deense ontwerp, 100 kilometer actieradius, maximale snelheid van 45 km/u en de laadcapaciteit van maximaal 200 kilogram is het voertuig de ideale oplossing voor Last Mile delivery. ‘De TRIPL is een unieke mobiliteitsoplossing en daardoor een echte eye catcher in dorp of stad. Kortom, de TRIPL gaat je niet ongezien voorbij. Hierdoor is het niet alleen een sterke oplossing voor A naar B, maar ook een rijdend reclamebord. Dit biedt mooie mogelijkheden en samenwerkingen,’ licht Gilbert Hageman, Manager bij Leasefiets toe.

 

Wij helpen u graag op weg

Ook op een unieke manier van A naar B? Of op zoek naar een mobiliteitsoplossing voor de Last Mile Delivery? Lease een TRIPL bij Leasefiets en ga onbezorgd en groen, gezond én goed geregeld onderweg. Nog niet helemaal overtuigd? Plan een proefrit! Neem contact op met team Leasefiets of bekijk het aanbod zakelijke oplossingen, waaronder de Carver en TRIPL. Wij helpen u graag op weg!

Deel deze pagina

Een greep uit ons assortiment

Geen dealers gevonden