Merkonafhankelijk: welke fiets kiest u?

Wij zijn bij Leasefiets altijd bezig met hoe we u het beste kunnen helpen met het verplaatsen van A naar B. Wij gaan voor duurzame oplossingen waarbij wij ontzettend veel rekening houden met de aarde en het milieu. Of het nu gaat om een e-bike, bezorgfiets, bakfiets of een deelfiets, wij hebben voor iedereen een passende leaseoplossing en daarbij zijn wij ook nog eens merkonafhankelijk.

Alle soorten en merken fietsen in de lease

Wij zijn merkonafhankelijk wat betekent dat wij kijken naar een passende oplossing die niet specifiek gericht is op één merk. Aangezien wij werken met maar liefst 1300 dealers door het hele land kunnen wij snel schakelen in ons aanbod

Fiets naar keuze

Het aanbod wat wij op dit moment op de website hebben staan is dan ook nog maar een greep uit al onze mogelijkheden. Staat uw droomfiets er niet tussen? Dan kunt u via ons formulier op de website een Pdf-bestand uploaden met een offerte of fiets specificaties zodat wij voor u een passend leasevoorstel kunnen doen. 

Piaggio

Neem bijvoorbeeld de Piaggio Mas Mech Active+. Deze Piaggio is een elektrische fiets met een sterke actieradius, maar heeft een stille middenmotor. Naast dat de Piaggio’s bekend staan om het strakke en hippe design, is het ook een betrouwbare en kwalitatief goede fiets. Het display is gemakkelijk afneembaar en doordat er een USB-poort aanwezig is, kunt u het display gemakkelijk verbinden met de app op uw smartphone. Zo kunt u uw eigen vitaliteit bijhouden en heeft u altijd uw fietsgegevens bij de hand. 

Stromer

De Stromer ST1 staat bekend om zijn topsnelheid. Deze Stromer haalt maar liefst een snelheid van wel 45 km/u. Dé ideale oplossing dus wanneer u zich gemakkelijk en snel van A naar B wil verplaatsen. De Stromer ST1 is naast een vitale oplossing ook absoluut een duurzame oplossing. Geen drukke wegen, files en OV meer, ideaal toch! 

VanMoof

De veel gevraagde VanMoof heeft een nieuwe opvolger: de S3 en X3. Deze hippe, elektrische fiets is voorzien van een verbeterde motor. Door het anti-diefstal systeem is deze e-bike uitermate geschikt in grote steden. Technische extra’s zoals de fiets van slot halen en een locatietracking maakt dit een zeer goede en gewilde elektrische fiets.

Contact

Wij hebben fietsen in ons assortiment voor zowel de zakelijke gebruiker als voor particulieren. Lees de voordelen voor uw als werkgever of als werknemer. U leaset bij Leasefiets voor een vast bedrag per maand inclusief alle service en onderhoud. Op zoek naar een Leasefiets en staat uw wens niet tussen ons aanbod? Dat kan! Neem vooral contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Het aanbod op onze website is maar een greep uit onze mogelijkheden. 

 

11 januari 2021 Terug naar overzicht

Deel deze pagina

Geen dealers gevonden